Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της έγινε 11 ετών - Η τρυφερή ανάρτηση και η φωτογραφία

Για ακόμα μία φορά η Πέγκυ Τρικαλιώτη εκφράζει την αδυναμία που έχει στην κόρη της. 

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της έγινε 11 ετών - Η τρυφερή ανάρτηση και η φωτογραφία

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για την Πέγκυ Τρικαλιώτη. Η κόρη της έγινε 11 ετών και η ηθοποιός της ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία τρυφερή ανάρτηση.

«Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια και 6 ώρες σε κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου… Είσαι το κορίτσι μου, είσαι η αγάπη μου, είσαι η ψυχή και η καρδιά μου… αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είσαι η πιο σπουδαία μου δασκάλα... Σε αυτήν την φωτογραφία από το μαιευτήριο (ελάχιστη ώρα αφού είχες γεννηθεί )προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πως είναι δυνατόν να σε αφήσω ποτέ από την αγκαλιά μου... Και όμως αυτή είναι η δουλειά μου… να σε αφήσω ελεύθερη να πας εκεί που θα επιλέξεις για να εξελιχτείς... και εγώ εδώ πίσω θα είμαι πάντα με την αγκαλιά μου ανοιχτή να επιστρέφεις όποτε θες εσύ… Σε λατρεύω θησαυρέ μου! Χρόνια σου πολλά!🤍🤍🤍🤍🤍🤍» έγραψε στο Instagram.

pegky-trikalioti.jpg

Η ηθοποιός έχει αδυναμία στην κόρη της, Φραντζέσκα, και μεταξύ τους είναι πολύ δεμένες. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» είχε πει:

«Είμαι αυστηρή με την κόρη μου αλλά δεν είμαι ακραία. Πολύ συχνά επικοινωνώ με γυναίκες οι οποίες είχαν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Σε μένα συνέβη αυτό το θαύμα. Δεν πειράζει αν δεν μπορεί κάποιος να αποκτήσει παιδί. Δεν τελειώνει η ζωή κανενός γιατί υπάρχουν και άλλοι τρόποι κάποιος να κάνει παιδί ή να υιοθετήσει. Η μητρότητα ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και με βοήθησε η τύχη, ο Θεός, ό,τι υπάρχει».

https://www.instagram.com/p/CfR5e0NLFBo/

Γενικά, σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Πέγκυ Τρικαλιώτη όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Εδώ και πολλά χρόνια είναι ζευγάρι με τον Θανάση Δόση για τον οποίο είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Ο άντρας μου είναι το λιμάνι μου, εκεί θα βγάλω το παράπονό μου και θα με ακούσει. Είναι σπουδαίος μπαμπάς, είναι σαν τον μπαμπά μου».

https://www.instagram.com/p/CtWugxpI8F8/

Οικογενειακά απολαμβάνουν τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία κάνουν μικρές ή μεγλάγες εξορμήσεις για να αλλάξουν παραστάσεις και να ανοίξουν τους ορίζοντές τους.

Πρόσφατα είχαν ταξιδέψει στο Παρίσι, όπου η ηθοποιός φωτογράφισε την 11χρονη μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ…

peggy_trikalioti-kori.jpg

… και έναν χρόνο πριν είχαν επισκεφτεί το Λονδίνο. Παρακάτω η Φραντζέσκα σε μία αντίστοιχη πόζα.

https://www.instagram.com/p/CegJ-tFIDDX/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved