Πέγκυ Τρικαλιώτη: Βλέποντας την υπερπανσέληνο από την ταράτσα με την κόρη της

Μαγεύτηκαν από την πρώτη υπερπανσέληνο του Αυγούστου.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Βλέποντας την υπερπανσέληνο από την ταράτσα με την κόρη της

instagram account peggy trikalioti / credits vasiabox

Μαγικές εικόνες χάρισε σε όλο τον πλανήτη, η πρώτη από τις δυο υπερπανσέληνους του Αυγούστου 2023, το βράδυ της Τρίτης. Ανάμεσα σε αυτούς που την παρακολούθησαν και η Πέγκυ Τρικαλιώτη με την κόρη της, Φραντζέσκα.

Η ηθοποιός που κάνει γυρίσματα για τη νέα δραματική σειρά εποχής του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας», όπου θα πρωταγωνιστεί, δημοσίευσε φωτογραφία της 11χρονης κόρης της σχολιάζοντας: «Στην ταράτσα μας με το κορίτσι μου για την πανσέληνό μας!».

kori-trikalioti.jpg

Η Φραντζέσκα φαίνεται να κοιτάζει το σπάνιο αυτό αστρολογικό φαινόμενο που έχει ονομαστεί «Το φεγγάρι του Οξυρρύγχου».

Όπως ανέφεραν και όλα τα ειδησεογραφικά μέσα, 21:31 ώρα Ελλάδας η «υπερπανσέληνος του οξύρρυγχου» έφθασε στο μέγιστο του φωτισμού της. Αν την χάσατε, αξίζει να γνωρίζετε ότι η δεύτερη υπερπανσέληνος του Αυγούστου θα γίνει στις 30 Αυγούστου.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έχει μιλήσει αρκετές φορές για την αδυναμία που έχει στην κόρη της και για τον τρόπο που κατάφερε να την αποκτήσει. Κάθε φορά η ιστορία της συγκινεί και δίνει ελπίδα σε κάθε γυναίκα που προσπαθεί να γίνει μητέρα. Το ίδιο συνέβη και στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Δυο στη 1» πριν λίγους μήνες.

https://www.instagram.com/p/Cu9C71ZoN-N/

«Αν δεν είχε έρθει η κόρη μας στη ζωή μας, θεωρώ ότι θα είχα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να αποκτήσω παιδί ή θα υιοθετούσαμε. Αν θέλεις να γίνεις μητέρα μπορείς να γίνει με οποιονδήποτε τρόπο. Αν η ζωή σου τα φέρει έτσι ώστε να μη μπορείς είτε γιατί έχει περάσει ο καιρός, είτε γιατί δε μπορείς, δεν τελειώνει ο κόσμος.

Εγώ περιέγραψα εκείνο το πρώτο τρίμηνο. Ήταν το πρώτο σοκ… Δε θα τελείωνε η ζωή μου, δεν τελειώνει η ζωή κανενός. Δεν ερχόμαστε στη ζωή μόνο για να κάνουμε παιδιά. Μπορούμε να δώσουμε την αγάπη, την τρυφερότητα και τη ζεστασιά μας μέσα από πολλούς τρόπους…

Ο Θανάσης ήταν βράχος δίπλα μου σε όλο αυτό… Είναι σχεδόν συγκινητικός ο τρόπος που υπήρξε και υπάρχει στη ζωή μου. Η μητρότητα δε νομίζω ότι σε αλλάζει, σου βγάζει απλώς και ένα άλλο κομμάτι. Δεν αλλάζεις σαν προσωπικότητα…» είχε αναφέρει συγκινημένη η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην εκπομπή της ΕΡΤ που παρουσιάζει ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και η Ζωή Κρονάκη.

https://www.instagram.com/p/Cutwgeuo9mx/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved