Αντιγόνη Δρακουλάκη: Έγινε 49 ετών και δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία με τον γιο της

Μαμά και γιος φωτογραφίζονται στη θάλασσα.

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Έγινε 49 ετών και δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία με τον γιο της

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια και το θέατρο. Η πιο πρόσφατη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά ήταν αυτή στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» το 2020, όπου υποδυόταν την Κικη.

https://www.instagram.com/p/CRjFAHGLBK6/

Με τον σύζυγό της, Γιάννη Χαλικιά, είναι μαζί 13 χρόνια και κουμπάρος στον γάμο τους ήταν ο συμπρωταγωνιστής της στη σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ», Παναγιώτης Πετράκης. Η ίδια σε συνέντευξή της στο TV Έθνος είχε πει για την επιτυχημένη σειρά του MEGA που την έκανε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό:

«Η Νόρα ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί... Ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή απόλυτης απογοήτευσης. Ήρθε σε μία στιγμή που ομολογώ πως είχα αρχίσει να σκέφτομαι: Μωρέ, μήπως πρέπει να τα παρατήσω; Μήπως πρέπει να δω τα πράγματα διαφορετικά; Η Νόρα, λοιπόν, ήταν ένας φάρος που άναψε για μένα μέσα στο σκοτάδι όλων αυτών των ερωτημάτων. Ήταν ένας φάρος μέσα σε όλη αυτή την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που ζούσα».

https://www.instagram.com/p/CKegQLkFfqc/

Το 2008 που ξεκίνησε να προβάλλεται στην τηλεόραση ήραν 34. Σήμερα είναι 49 και μάλιστα λίγες μέρες πριν γιόρτασε τα γενέθλιά της. Η Αντιγόνη Δρακουλάκη είναι από τις γυναίκες που δεν κρύβει την ηλικία της και κάτω από την τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της από της καλοκαιρινές της διακοπές που δημοσίευσε στο Instagram της έγραψε:

«Oh! Yes!!! Birthday girl✌🏼🎈

Έπιασα τα 49!!! 🎖️

(Όπως λένε κ στην Κρητη)

⭐️Ευγνωμοσύνη και Χαρά που είμαι υγιής , ακόμα τόσο παιδί μεσα μου , και έχω δει τόσα τόσα «άγιοβασιλέματα» και ανατολές και μάτια υγρά που με κοίταξαν με τόση αγάπη !!!🙏⭐️ευγνωμοσύνη!!!

Κ προσμονή για τα επόμενα 49 … να σεργανιζω τον ντουνιά με τα φιλιά σου Αστερία μου.

♥️ … 🍸στα καλοκαίρια μας λοιπόν !!!!!!!!

Το πιο πολύτιμο μου δώρο σήμερα είναι οι ευχές σας , η άπειρη αγάπη σας και η μεγάλη αγκαλιά!!!! Δεν τ αλλάζω με τίποτα😜✌🏼 #Σας αγαπώ κ σας φιλώ όλους!!!!!!!!

#Να είμαστε καλά όλοι και μαζί!…. Γιατι μόνο τότε έχει αξία!!!

#birthdaygirl #itsmybirthday #antigonidrakoulaki #actress #actresslife #livetougether♥️»

antigoni-drakoulaki-(2).jpg

Ο γιος της Άρης, ήρθε στη ζωή της το 2016 και συχνά μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

https://www.instagram.com/reel/CwdOIw9oTKw/

Στην εκπομπή ΦΛΕΡΤ μερικά χρόνια πριν είχε πει για τη μητρότητα και τον γιο της:

«Θέλω ο γιος μου να λέει αυτό που σκέφτεται και νιώθει, αλλά την ίδια στιγμή να σκέφτεται αυτό που λέει και κάνει – χωρίς αυτό να είναι επικριτικό».

https://www.instagram.com/p/CPBx1sXFUrq/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved