Αντιγόνη Δρακουλάκη: Ο γιος της κάνει ξιφασκία - Σπάνια φωτογραφία

Ένα στιγμιότυπο με τον γιο της δημοσίευσε μετά από καιρό η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Ο γιος της κάνει ξιφασκία - Σπάνια φωτογραφία

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη έχει συμμετάσχει σε αρκετές επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης και έχει αγαπηθεί από το κοινό. Η πιο πρόσφατη δουλειά της στη μικρή οθόνη ήταν στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην οποία υποδυόταν την Κική.

Στην προσωπική της ζωή η ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Από το 2010 είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Χαλικιά και το 2016 έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Άρη.

https://www.instagram.com/p/Ci9YKZCIwTk

Στην εκπομπή ΦΛΕΡΤ της ΕΡΤ έναν χρόνο πριν και στη Νάντια Κοντογιώργη, είχε δηλώσει ότι η οικογένειά της την έχει κάνει πιο χαρούμενη, ενώ για τον γιο της είχε πει:

«Θέλω ο γιος μου να λέει αυτό που σκέφτεται και νιώθει, αλλά την ίδια στιγμή να σκέφτεται αυτό που λέει και κάνει – χωρίς αυτό να είναι επικριτικό».

Με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν σε ένα γήπεδο τένις όπου έπαιζαν συχνά ως αντίπαλοι. Και οι δύο ήταν πολύ ανταγωνιστικοί, η αρχική τους όμως αντιπάθεια έχει έρωτας και σχέση ζωής.

«Ο σύντροφός μου είναι αρκετά σοβαρός, λόγω της δουλειάς του, αλλά προσφέρει την αγάπη του με τον δικό του τρόπο. Έχει δοτικότητα. Προσφέρει την αγάπη του με ουσιαστικό τρόπο» είχε πει για εκείνον.

Οι αναρτήσεις με τον γιο της στο Instagram

Η ηθοποιός είναι ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Οι φωτογραφίες με τον γιο της είναι ελάχιστες στο προφίλ της, ωστόσο η αδυναμία που του έχει είναι εμφανής και με το παραπάνω.

Την 25η Μαρτίου δημοσίευσε μία ζωγραφιά του μικρού αγοριού γράφοντας:

«Κάθε Μέρα… Επανάσταση !! Aris 🇬🇷 my lovely painter».

https://www.instagram.com/p/CqP95Ozo6Ka

Παρακάτω και μία ιδιαίτερη φωτογραφία με τον σύζυγό της και τον Άρη την ώρα που φυτεύουν λουλούδια στον κήπο.

https://www.instagram.com/p/CeApQeIo9kq
antigoni-drakoulaki-gios.jpg

Ο γιος της Αντιγόνης Δρακουλάκη θα γίνει εννέα ετών και κάνει μαθήματα ξιφασκίας.

Ένα ακόμα στιγμιότυπο δημοσίευσε με τον γιο της πρόσφατα. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε στα μαθήματα ξιφασκίας του μικρού αγοριού και τον απαθανάτισε.

Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Τον Μάιο του 2022 είχε δημοσιεύσει στιγμιότυπα από έναν φιλικό αγώνα.

https://www.instagram.com/p/CeGOxMUIM9I
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved