Αντιγόνη Δρακουλάκη: Παιχνίδια στην πισίνα με τον γιο της

Η καλοκαιρινή φωτογραφία με τον μικρό, Άρη.

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Παιχνίδια στην πισίνα με τον γιο της

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη, τα τελευταία χρόνια βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία και ο γιος της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Η ηθοποιός που γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή της στα Μυστικά της Εδέμ, διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και από το 2010 είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Χαλικιά και το 2016 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Άρης.

Στην εκπομπή ΦΛΕΡΤ της ΕΡΤ πριν λίγα χρόνια είχε δηλώσει ότι η οικογένειά της την έχει κάνει πιο χαρούμενη, ενώ για τον γιο της είχε πει:

«Θέλω ο γιος μου να λέει αυτό που σκέφτεται και νιώθει, αλλά την ίδια στιγμή να σκέφτεται αυτό που λέει και κάνει – χωρίς αυτό να είναι επικριτικό».

Η ηθοποιός είναι ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Ωστόσο, οι φωτογραφίες με τον γιο της είναι ελάχιστες αλλά δείχνουν την αδυναμία που του έχει.

antigoni-drakoulaki-gios.jpg

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη με τον γιο της, Άρη

Πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφία τους, την ίδια και τον γιο της να παίζουν μέσα σε πισίνα. «Υδάτινες αγκαλιές …το καλοκαίρι μου
#myshinyson #myboy #mysummer #arislove #antigonidrakoulaki #actress #actresslife», σχολίασε και τα σχόλια -όπως και τα likes- έπεσαν βροχή.

Οι σπάνιες αναρτήσεις με τον μικρό Άρη στο Instagram

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες των δυο τους, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved