Αντιγόνη Δρακουλάκη: Για πρώτη φορά μας δείχνει τον γιο της να χορεύει

Ο μικρός δοκιμάζει αν είναι γερό το κρεβάτι!

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Για πρώτη φορά μας δείχνει τον γιο της να χορεύει

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη την οποία γνωρίσαμε κάποτε σαν Νόρα μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Μυστικά της Εδέμ» και απολαμβάνουμε τώρα μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», παντρεύτηκε τον γιατρό Γιάννη Χαλικιά τον Φεβρουάριο του 2010 και το 2016 έφερε στον κόσμο τον γιο τους, που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή ευτυχία τους.

Η γνωστή ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και ο γιος της, της έχει κλέψει την καρδιά.

Πριν λίγες μέρες η Αντιγόνη Δρακουλάκη δημοσίευσε βίντεο που δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της μετά από καιρό να χορεύει στο υπέροχο δωμάτιό του.

"Ελατε!!!!!! #karantinaparty #sundaymood☀️ #christmasdecor ", σχολίασε κάτω από το βίντεο στο Instagram που έδειχνε τον μικρό της να φορά μια μάσκα στο πρόσωπο, να χορεύει και να πηδά πάνω στο κρεβάτι του.


https://www.instagram.com/p/CIL67J0F69B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το βίντεο είναι υπέροχο και σπάνιο, καθώς η όμορφη ηθοποιός δεν δημοσιεύει φωτογραφίες ή βίντεο του γιου της, ούτε εκθέτει το προσωπάκι του στα social media.

Αν και έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες του, σε καμία δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά του. Αυτό που διακρίνεται μόνο μέσα σε αυτές, είναι η απέραντη αγάπη που του έχει η μητέρα του.

Δείτε τες όλες παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved