Αντιγόνη Δρακουλάκη: Με τον γιο της στο Ηρώδειο -Τι φόρεσε ο μικρός

Υπέροχος ο 5χρονος γιος της γνωστής ηθοποιού.

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Με τον γιο της στο Ηρώδειο -Τι φόρεσε ο μικρός

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές , θερινό σινεμά και θεατρικές παραστάσεις σε ανοιχτά θέατρα. Και τι καλύτερη επιλογή από το να παρακολουθήσει κανείς μια παράσταση στο Ηρώδειο κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Αυτό έκανε και η ηθοποιός Αντιγόνη Δρακουλάκη. Μαζί με τον γιο της παρακολούθησαν τη συναυλία « Εδώ Λιλιπούπολη» που παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο στις 19 και 20 Ιουλίου.

«1 φορά Ηρώδειο », σχολίασε η γνωστή μαμά στην ανάρτησή της από το χώρο του θεάτρου.

antigonidrakoulaki me gio1

Ανέβασε όμως σε Insta Story και δεύτερη φωτογραφία του γιου της, ο οποίος πόζαρε στο φακό της μαμάς του, φορώντας ένα κοντομάνικο πουκάμισο με παπιγιόν και φυσικά τη μάσκα του.

antigonidrakoulaki me gio2

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη, που φέτος την απολαύσαμε στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», είναι παντρεμένη από το 2010 με τον χειρούργο Γιάννη Χαλικιά ενώ το 2016 έφερε στον κόσμο τον γιο τους.

«Είμαι 11 χρόνια παντρεμένη. Δεν ήμουν πολύ φαν του γάμου εξ΄αρχής. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξεις την προσωπικότητά σου τη δουλειά σου για να παντρευτείς. Τη μέρα που παντρεύτηκα, έκανε κατακλυσμό. Aπό τότε τέτοια μέρα δεν έχει ξαναβρέξει! Με τον σύζυγό μου σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι άνθρωπος της τάξης. Να φανταστείς στην πρώτη καραντίνα έβαλα τα βιβλία μου στη βιβλιοθήκη κατά χρονολογική σειρά», είχε πει μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show .

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της ηθοποιού με την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved