Νίκος Βουρλιώτης: Η νέα φώτο με την κόρη του, Δέσποινα

Η Δέσποινα είναι μια κούκλα.

Νίκος Βουρλιώτης: Η νέα φώτο με την κόρη του, Δέσποινα

Θαυμάζουμε τους Goin' Through, θαυμάζουμε τον Νίκο Βουρλιώτη, τη μουσική του και φυσικά μας αρέσει πολύ που ανήκει σε εκείνη την κατηγορία διάσημων μπαμπάδων που είναι διακριτικοί με την προσωπική τους ζωή και φυσικά δεν εκθέτουν τα παιδιά τους στα social media.

Σε ο,τι αφορά την κόρη του Δέσποινα, πάντα ήταν φειδωλός και οι αναρτήσεις που έκανε ήταν λιγοστές. Στο παρελθόν αναρτούσε φωτογραφίες που έδειχναν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, όμως τώρα, την προστατεύει και κρατά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα το πρόσωπο του παιδιού του.

Ο Νίκος Βουρλιώτης διανύει την δημιουργικότερη φάση της ζωής του. Μετά από χρόνια δισκογραφικής απουσίας, επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο τραγούδι. Το «Ταλέντο» βρίσκεται στο επερχόμενο άλμπουμ «Drama» και από τις 7 Ιουλίου βρίσκεται στο YouTube.

Η μικρή Δέσποινα είνα όλη του η ζωή

Ο NiVO όπως είχε αναφέρει και σε συνέντευξή του έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της Δέσποινας και προσπαθεί να της αφιερώνει χρόνο.

Πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που τους δείχνει να κρατιούνται χέρι-χέρι. Μα τι άλλο να θέλει ένα παιδί από τον μπαμπά του; Η Δέσποινα φαίνεται ακόμη και από αυτή τη φωτογραφία ότι ο μπαμπάς της είναι ο ήρωάς της.

vourliotis.jpg

Δείτε μερικές φωτογραφίες τους παρακάτω έτσι όπως τις έχει αναρτήσει ο ίδιος ο τραγουδιστής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved