Νίκος Βουρλιώτης: Σπάνια ανάρτηση με την κόρη του, Δέσποινα

Η Δέσποινα μεγάλωσε πολύ!

Νίκος Βουρλιώτης: Σπάνια ανάρτηση με την κόρη του, Δέσποινα

Ο Νίκος Βουρλιώτης είναι ένας περήφανος μπαμπάς! Η κόρη του, Δέσποινα, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Όλγα Καρπαθάκη είναι σήμερα 6 ετών και μια κούκλα.

Ο Nivo σπάνια κάνει αναρτήσεις με την μονάκριβη κόρη του. Προτιμά να την κρατά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα social media. Κάθε φορά που επιλέγει να αναρτήσει μια φωτογραφία της μικρής Δέσποινας, κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, όπως έκανε και αυτή τη φορά που δημοσίευσε φωτογραφία της.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η Δέσποινα μεγάλωσε πολύ. Έχει πιασμένα τα μαλλιά της, φορά στέκα με ένα ροζ τριαντάφυλλο, ροζ ρούχα και γευματίζει έχοντας δίπλα της τον ήρωά της: τον μπαμπά της.

vourliotis-kori.jpg

Δέσποινα Βουρλιώτη

Οι σπάνιες φωτογραφίες του μπαμπά Νίκου Βουρλιώτη με την μικρή Δέσποινα

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι αναρτήσεις με τη μικρή Δέσποινα είναι σπάνιες, γι' αυτό και εμείς τις μαζέψαμε και τις βάλαμε σε ένα άλμπουμ. Η αδυναμία που έχει ο ένας στον άλλο φαίνεται σε όλες τις εικόνες που θα δείτε και εσείς στη gallery που ακολουθεί.

Το νέο τραγούδι του Nivo

Ο Νίκος Βουρλιώτης πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Ταλέντο». Ο τραγουδιστής μέσα σε 2 λεπτά όπως θα ακούσετε και εσείς παρακάτω αναφέρεται στην παρακμή της μουσικής τα τελευταία χρόνια. Μέσα από αυτό το τραγούδι φαίνεται και η διαφορά ανάμεσα στην ραπ μουσική και την τραπ.

Ο ίδιος πριν λίγο καιρό και μέσα από συνέντευξη που είχε δώσει στο Athens Faces (Tik tok) είχε αναφερθεί σε αυτή τη νέα μόδα, την τραπ μουσική και την επιρροή που έχει στα νέα παιδιά (μικρούς και έφηβους).

«Όλοι κατηγορούν την τραπ και δεν έχει κατηγορήσει κανείς την κοινωνία που εμπνέει την τραπ. Ασχοληθείτε επιτέλους με τον ηθικό αυτουργό. Η μουσική ήταν πάντα η βιτρίνα της κοινωνίας, ότι είχε στο τραπέζι αυτό θα έτρωγες. Αυτό έχει η κοινωνία, αυτό που περιγράφει η τραπ. Παρακράτος, εύκολο χρήμα, μαύρο χρήμα και όλα τα υπόλοιπα που περιγράφει. Εάν υπερβάλλουν ή όχι οι πρωταγωνιστές και εάν εμπνέονται για να κάνουν τη ζωή που περιγράφουν, εμένα δεν με αφορά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved