Νίκος Βουρλιώτης: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη του - Η νέα φώτο μετά από καιρό

Έχετε δει τελευταία την κόρη του Νίκου Βουρλιώτη; H κόρη του, Δέσποινα, μεγάλωσε και είναι μία κούκλα!

Νίκος Βουρλιώτης: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη του - Η νέα φώτο μετά από καιρό

Τα τελευταία χρόνια η ζωή του Νίκου Βουρλιώτη και της συζύγου του, Όλγας Καρπαθάκη, έχει αλλάξει αρκετά και αυτό οφείλεται στον ερχομό της κόρης τους.

Ο γνωστός ράπερ έχει τεράστια αδυναμία μικρή Δέσποινα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο χαζομπαμπάς είναι.

Ο Νίκος Βουρλιώτης σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τη μονάκριβη κόρη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όμως όταν το κάνει, κάθε φορά λιώνουμε που βλέπουμε πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι με τη μικρή του πριγκίπισσα.

Ο ράπερ, σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Η γυναίκα το προετοιμάζει και η γυναίκα το ολοκληρώνει και παίζει τον σημαντικότερο ρόλο μέσα σε μια οικογένεια για την ισορροπία, την σωστή διαχείριση αλλά και την ευημερία της οικογένειας. Βρίσκομαι στη φάση που τα απολαμβάνω όλα αυτά. Μια αρμονική σχέση μέσα στο σπίτι, με μια εξαιρετική μαμά και σύζυγο κι έναν άγγελο που έχει δώσει ακόμα μεγαλύτερο νόημα».

Μπαμπάς και κόρη αγκαλιά

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, το Δεσποινάκι του είναι κουρνιασμένο στην αγκαλιά του.

Όπως και η μητέρα, το ίδιο και ο πατέρας, παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή και την ανάπτυξη του παιδιού. Η επίδραση του πατέρα έχει αρκετά μεγάλη σημασία και αρκετές έρευνες δείχνουν ότι διαδραματίζει ένα μοναδικό και κρίσιμο ρόλο στην ψυχική υγεία και στην προσωπικότητα του παιδιού σε όλα τα στάδια ανάπτυξής του.

Τα παιδιά όπου μεγαλώνουν έχοντας κοντά τους ενεργά τον μπαμπά τους από τη βρεφική ηλικία, είναι πιο πιθανό να είναι συναισθηματικά ασφαλή και να νιώθουν περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση στο να εξερευνήσουν το περιβάλλον τους και, καθώς μεγαλώνουν, να έχουν καλύτερες διαπροσωπικές σχέσεις.

Έτσι οι μπαμπάδες είναι σημαντικό από νωρίς να εδραιώνουν μια σχέση εμπιστοσύνης με τα παιδιά τους, κάτι που μάλλον γνωρίζει πολύ καλά και ο Νίκος Βουρλιώτης. Αυτό φαίνεται και από τις σπάνιες αναρτήσεις που κάνει τις φορές που θέλει να μας δείξει την κόρη του.

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή Δέσποινα μαζί με 7 ακόμη φωτογραφίες που δείχνουν την υπέροχη σχέση που έχουν, μπαμπάς και κόρη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved