Νίκος Βουρλιώτης: Η κόρη του είχε γενέθλια - Δείτε την φανταστική τούρτα

Η μικρή Δέσποινα έγινε 4 ετών.

Νίκος Βουρλιώτης: Η κόρη του είχε γενέθλια - Δείτε την φανταστική τούρτα

Η κόρη του Νίκου Βουρλιλωτη και της Όλγας Καρπαθάκη, είχε γενέθλια πριν μερικές ημέρες.

Η Δέσποινα, γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 2017 και ο ερχομός της άλλαξε τελείως τη ζωή του ζευγαριού. Όπως έχει δηλώσει ο γνωστός ράπερ, είναι ένας χαρούμενος μπαμπάς κι αρκετά πιο υπεύθυνος από πριν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους followers του φωτογραφίες με την κόρη του, όπως αυτή από τα χιόνια τον περασμένη Φεβρουάριο, που ήταν και η πιο πρόσφατη.


https://www.instagram.com/p/CLXOQ5chrDe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Σε παλιότερη συνέντευξή του ( Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα), είχε πει ότι στην περίοδο της πρώτης καραντίνας είχε το χρόνο να γνωρίσει καλύτερα την κόρη του την οποία λατρεύει. Όπως παραδέχτηκε, η Δέσποινα άλλαξε τα πάντα.«Πάτησε ένα reset κι έφτιαξε ξανά νέα όνειρα και νέες προσδοκίες και μια καινούρια διαδρομή για εμένα και την Όλγα», είχε εξομολογηθεί.

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του, ο Nivo όπως είναι γνωστός, επανήλθε και δημοσίευσε σε Insta Stories διάφορα στιγμιότυπα με την τούρτα και τα μπαλόνια.
Γιατί μπορεί λόγω κορονοϊού να μην επιτρέπονται τα παιδικά πάρτι, πάντα όμως υπάρχει τρόπος να κάνουμε τα γενέθλια του παιδιού μας ξεχωριστά.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που ανάρτησε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved