Nίκος Βουρλιώτης: Το νέο του τραγούδι με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα

Ο Νίκος Βουρλιώτης είναι ένας από τους πιο γνωστούς ράπερ της Ελλάδας και ένας πολύ τρυφερός και προστατευτικός μπαμπάς.

Nίκος Βουρλιώτης: Το νέο του τραγούδι με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα

Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα σήμερα και με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή γιορτή, οι Going Through κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι σε συνεργασία με τους Destro και Obi Omah.

Το τραγούδι έχει τίτλο «Μπαμπά» και είναι ένας ύμνος στην πατρότητα και στον σπουδαίο αυτό ρόλο. Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν άλλωστε είναι και οι ίδιοι μπαμπάδες και όπως αναφέρουν με αφορμή την επικοινωνία της νέας τους δημιουργίας «Κάθε άντρας μπορεί να γίνει πατέρας, χρειάζεται όμως κάτι παραπάνω για να γίνει "μπαμπάς"».

Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα στο YouTube και σε όλες τις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες, ο Νίκος Βουρλιωτης ωστόσο, ανέβασε ένα πρώτο teaser στο Instagram του ήδη πριν από μερικές ημέρες.


https://www.instagram.com/p/CBk4_v3JwlF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Νίκος Βουρλιώτης έγινε μπαμπάς τον Απρίλιο του 2017. Η μικρή Δέσποινα, καρπός του έρωτά του με την Όλγα Καρπαθάκη, είναι σήμερα τριών ετών και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις του ράπερ στα social media.

Σε κάθε τους φωτογραφία, φαίνεται η αδυναμία που της έχει, αλλά και ότι όσο μεγαλώνει η μικρή, τόσο περισσότερο του μοιάζει. Η τελευταία ανάρτηση με τη μικρή Δέσποινα στο Instagram του διάσημου μπαμπά ήταν στις αρχές του μήνα. Μπαμπάς και κόρη κάθονται σε ένα πιάνο και ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό. Όσο για το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία, ο Νίκος Βουρλιώτης έγραψε «My best hit of all»

Δείτε στην gallery που ακολουθεί, ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του αγαπημένου ράπερ με την κόρη του που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved