Πετρούνιας - Μιλλούση: Με τουτού και κοτσιδάκια οι κόρες τους

Μία υπέροχη φωτογραφία της Σοφίας και της Λένιας δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση.

Πετρούνιας - Μιλλούση: Με τουτού και κοτσιδάκια οι κόρες τους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και συχνά δημοσιεύουν απολαυστικά στιγμιότυπα των δύο κοριτσιών τους, Σοφία και Λένια.

Οι μικρούλες έχουν ένα χρόνο διαφορά και παρόλο που εξωτερικά δεν μοιάζουν καθόλου, είναι πια σε μία ηλικία που απολαμβάνουν κοινές δραστηριότητες και παιχνίδια. Ένα τους ακόμα κοινό χαρακτηριστικό; Η αγάπη τους για τη γυμναστική.

Η Σοφία έχει ήδη ξεκινήσει τα μαθήματα ενόργανης…

https://www.instagram.com/reel/CmFX8z_DTAP/

… ενώ η Λένια η οποία είναι και η μικρότερη έχει τη δική της ρουτίνα γυμναστικής με τη μαμά της κάθε πρωί.

https://www.instagram.com/reel/Csge_wDgAjY/

Ένα ακόμα στιγμιότυπο με τις κόρες της μοιράστηκε η Βασιλική Μιλλούση. Τα δύο κορίτσια τελείωσαν τον παιδικό σταθμό για φέτος και η αθλήτρια δημοσίευσε φωτογραφίες τους από τη σχολική γιορτή.

millousi-vasiliki.jpg

Οι δύο αδερφούλες που πια έχουν το ίδιο ύψος ποζάρουν όλο χαμόγελο στον φακό και φορούν τουτού και γκρι κορμάκια. Και οι δύο είχαν κοτσιδάκια στα μαλλιά, ενώ η Σοφία φορούσε και μία στέκα με ροζ αυτάκια.

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Δεμένοι σαν μία γροθιά

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση όλα αυτά τα χρόνια είναι αγαπημένοι, δεμένοι, και ο ένας το στήριγμα στο άλλο σε κάθε επίπεδο.

Σε καθημερινό επίπεδο φροντίζουν να περνούν χρόνο μαζί, κάνουν κοινές ώρες προπονήσεις και όταν κάποιος από τους δύο έχει αγώνες (η Βασιλική Μιλλούση αποφάσισε φέτος να επιστρέψει στον πρωταθλητισμό), ο ένας στηρίζει τον άλλον με όποιον τρόπο μπορεί.

https://www.instagram.com/p/CiU7Tg2qLIK/

Μετά τον ερχομό των παιδιών τους που η καθημερινότητά τους είναι σίγουρα πιο απαιτητική και πιο πιεστική, ο Λευτέρης Πετρούνιας από την πρώτα στιγμή συμμετείχε πολύ ενεργά στη φροντίδα των κοριτσιών. «Εάν μπορούσε να θηλάσει θα το έκανε», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της ο Βασιλική Μιλλούση.

https://www.instagram.com/p/ChsA3fcDNAH/

Στην ίδια συνέντευξη η Βασιλική Μιλλούση είχε πει επίσης:

«Είμαι πολύ τυχερή που έχω δύο ήσυχα παιδιά. Δύο παιδιά που συνεργάζονται. Όταν ήρθε η δεύτερη ξαφνιαστήκαμε. Τρόμαξα που ήρθε τόσο γρήγορα. Τρόμαξα για το πώς θα τα βγάλω πέρα. Τα παιδιά είναι ευλογία αλλά τρομοκρατήθηκα γιατί λέω έχω ένα πολύ μικρό παιδί και πώς θα γίνει ο συνδυασμός και δυσκολεύτηκα και αρκετά να πω την αλήθεια γιατί όσο φουσκώνει η κοιλιά σου και έχεις ένα μωρό παιδί που πρέπει να το έχεις συνέχεια αγκαλιά και να τρέχεις από πίσω είναι πολύ δύσκολο»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved