Βασιλική Μιλλούση: Η Σοφία ποζάρει στον φακό με ολόσωμο μαγιό και ψάθινο καπέλο

«Το Σάββατο σε μία φωτογραφία» έγραψε στο προφίλ της στο Instagram.

Βασιλική Μιλλούση: Η Σοφία ποζάρει στον φακό με ολόσωμο μαγιό και ψάθινο καπέλο

O Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μοιράζονται συχνά φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές στο σπίτι, στις βόλτες, στις διακοπές. Οι μικρές Σοφία και Λένια κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις με τις γκριμάτσες και τα καμώματά τους και όσο μεγαλώνουν γίνονται τόσο πιο αξιολάτρευτες.

Μία νέα φωτογραφία της μεγάλης της κόρης δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση την περασμένη εβδομάδα. Η Σοφία ποζάρει στον φακό χαμογελώντας με τη γλώσσα έξω. Φοράει ένα μαγιό με καρπουζάκια, ψάθινο καπέλο με ροζ λεπτομέρειες και οι καστανόξανθες μπουκλίτσες της πέφτουν στο πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/CuZ2ItYNVwT/

«Το Σάββατο σε μία φωτογραφία» έγραψε η Ολυμπιονίκης στην ανάρτησή της. Τα likes και τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο «έπεσαν βροχή».

Βασιλική Μιλλούση: «Είμαι πολύ τυχερή που έχω δύο ήσυχα παιδιά»

Σε παλιότερη συνέντευξή της, από τις λίγες που έχει παραχωρήσει το τελευταία χρόνια, η Βασιλική Μιλλούση είχε μιλήσει για τον Λευτέρη Πετρούνια και τις δύο κόρες της.

«Είμαι πολύ τυχερή που έχω δύο ήσυχα παιδιά. Δύο παιδιά που συνεργάζονται. Όταν ήρθε η δεύτερη ξαφνιαστήκαμε. Τρόμαξα που ήρθε τόσο γρήγορα. Τρόμαξα για το πώς θα τα βγάλω πέρα. Τα παιδιά είναι ευλογία αλλά τρομοκρατήθηκα γιατί λέω έχω ένα πολύ μικρό παιδί και πώς θα γίνει ο συνδυασμός και δυσκολεύτηκα και αρκετά να πω την αλήθεια γιατί όσο φουσκώνει η κοιλιά σου και έχεις ένα μωρό παιδί που πρέπει να το έχεις συνέχεια αγκαλιά και να τρέχεις από πίσω είναι πολύ δύσκολο» είπε.

https://www.instagram.com/p/Cr1fmEtLLag/

Οι δύο αδερφές όσο μεγαλώνουν και δεδομένου ότι είναι πολύ κοντά στην ηλικία, κάνουν περισσότερα πράγματα παρέα και απολαμβάνου η μία την παρέα της άλλης.

Παρακάτω ένα στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Βασιλική Μιλλούση από τις πρόσφατες ολιγοήμερες διακοπές τους στην Τήνο.

vasiliki-millousi-kores-tinos.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved