Λευτέρης Πετρούνιας: Κάνει SUP με τη μεγάλη του κόρη

Ο Ολυμπιονίκης και η Σοφία κάνουν SUP και το απολαμβάνουν.

Λευτέρης Πετρούνιας: Κάνει SUP με τη μεγάλη του κόρη

Για το Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και η γυμναστική δε λείπει από την καθημερινότητά τους ούτε στις διακοπές.

Την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι έκανε ολιγοήμερες διακοπές στην Τήνο με τις κόρες του και η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε μία της φωτογραφία της να κάνει κατακόρυφο με φόντο το όμορφο Κυκλαδονήσι:

«#handstand everywhere» έγραψε στην ανάρτησή τους.

https://www.instagram.com/p/CuEVSNcrMmA/

Όσο για τον Λευτέρης Πετρούνια, το καλοκαίρι βρίσκει την ευκαιρία να κάνει θαλάσσια σπορ και χθες δημοσίευσε φωτογραφίες με τη μεγάλη του κόρη να κάνουν SUP. Το καλοκαίρι ενδείκνυται βέβαια και για θαλάσσια σπορ και ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε SUP. Ο Ολυμπιονίκης απαθανάτισε τα στιγμιότυπα με τη Σοφία και τα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

«Κάναμε και το Sup μας και ξεκινήσαμε την εβδομάδα μας με διάθεση και πάλι!»

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στην gallery που ακολουθεί.

Οι κόρες της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια από μικρές έχουν αγαπήσει τον αθλητισμό και το γυμναστήριο των γονιών τους είναι το δεύτερο σπίτι τους.

sofia-lenia-metallia.jpg

Έχουν ήδη ξεκινήσει μαθήματα ενόργανης, έχουν πάρει μετάλλια, ενώ η Σοφία έχει και τη δική της ρουτίνα γυμναστικής με τη μαμά της.

Τα βίντεο που δημοσιεύει η Βασιλική Μιλλούση με τη Λένια, όπως το παρακάτω, είναι απλά απολαυστικά.

https://www.instagram.com/reel/CpdDHpsoiNw/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved