Λευτέρης Πετρούνιας: «Και τα δικά σας παιδιά το κάνουν αυτό ή είναι τίποτα φυσιολογικά;»

Οι μικρές Σοφία και Λένια στύβουν χυμό πορτοκάλι και ο Λευτέρης Πετρούνιας απαθανατίζει τα στιγμιότυπα.

Λευτέρης Πετρούνιας: «Και τα δικά σας παιδιά το κάνουν αυτό ή είναι τίποτα φυσιολογικά;»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και οι κόρες του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μας έχουν κάνει πολλές φορές περήφανους με τις επιδόσεις και τα μετάλλιά τους. Ένας ακόμα λόγος που τους λατρεύουμε είναι τα στιγμιότυπα που μοιράζονται από την καθημερινότητά τους. Στα social media τους αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις τους, τα ταξίδια τους και τις καθημερινές στιγμές με τις κόρες τους Σοφία και Λένια.

https://www.instagram.com/p/CkER9xNrviT

Τα δύο κορίτσια έχουν κληρονομήσει την αγάπη των γονιών τους για τον αθλητισμό. Περνούν αρκετό χρόνο στο γυμναστήριο και η Σοφία έχει ξεκινήσει από φέτος τα μαθήματα ενόργανης.

https://www.instagram.com/p/CiU7Tg2qLIK

Όσο για τη Λένια, έχει τη δική της ρουτίνα γυμναστικής με τη μαμά της και η Βασιλική Μιλλούση συχνά δημοσιεύει βίντεο με τις ασκήσεις που κάνουν παρέα.

https://www.instagram.com/p/Csge_wDgAjY

Νέα στιγμιότυπα με τις κόρες τους μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λευτέρης Πετρούνιας. Τα δύο κορίτσια στύβουν χυμό πορτοκάλι και όπως φάνηκε στα στιγμιότυπα δεν πίνουν μόνο τον χυμό. Τρελαίνονται για τις ίνες πορτοκαλιού που μένουν στον στύφτη και τις τρώνε με το κουτάλι.

«Και τα δικά σας (παιδιά) το κάνουν αυτό ή είναι τίποτα φυσιολογικά;» αναρωτιέται ο Ολυμπιονίκης στην ανάρτησή του.

Πορτοκάλι: Ζουμερό, νόστιμο και πλούσιο σε βιταμίνη C

Είτε καταναλώνεται σκέτο, είτε σε χυμό, το πορτοκάλι είναι ένα από τα πιο θρεπτικά φρούτα που μπορείτε να εντάξετε στη διατροφή των παιδιών. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, φυτικές ίνες και η κατανάλωσή του ενισχύσει τον ανοσοποιητικό σύστημα. Περιέχει επίσης θειαμίνη, φολικό οξύ, κάλιο ενώ έχει και μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό.

Ένα μεγάλο πορτοκάλι αρκεί για να καλύψουμε σε ποσοστό 100% ή και περισσότερο τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού μας σε βιταμίνη C, ενώ η θειαμίνη (βιταμίνη Β1) εμπλέκεται στον μεταβολισμό και στη λειτουργία του νευρικού συστήματος και συμβάλλει στην καλή διάθεση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved