Πετρούνιας - Μιλλούση: Οι κόρες τους πήραν τα πρώτα τους μετάλλια

Οι μικρές Σοφία και Λένια δείχνουν τα μετάλλιά τους όλο χαρά.

Πετρούνιας - Μιλλούση: Οι κόρες τους πήραν τα πρώτα τους μετάλλια

Για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση η γυμναστική είναι τρόπος και στάση ζωής. Η προπονήσεις και γενικά η γυμναστική είναι ενταγμένη στην καθημερινή τους ρουτίνα και το ίδιο ισχύει και για τις δύο κόρες τους, Λένια και Σοφία.

Το γυμναστήριο είναι το δεύτερο σπίτι τους από όταν ακόμα ήταν μωρά και πλέον, αρκετά εξοικειωμένε με το περιβάλλον και έχοντας ήδη ξεκινήσει μαθήματα ενόργανης, πήραν λίγες μέρες πριν τα πρώτα τους μετάλλια.

sofia-lenia-metallia.jpg

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση τα δύο κορίτσια να κάνουν γυμναστική. Η Σοφία είναι μεγαλύτερη, σαφώς πιο έμπειρη και κινείται με μεγαλύτερη άνεση στα όργανα και στον χώρο. Από την άλλη η Λένια, είναι πιο τσαχπίνα και κάνει τις ασκήσεις με το δικό της ιδιαίτερο στιλ.

https://www.instagram.com/reel/CuCoWhRAvyy/

Να σας θυμίσουμε ότι οι δύο γονείς έχουν δημοσιεύσει πολλά ακόμα στιγμιότυπα με τις κόρες τους από το γυμναστήριο. Εδώ στην αρχή της σχολικής χρόνιας, στα πρώτα μαθήματα ενόργανης της Σοφίας.

https://www.instagram.com/reel/CjSQQ9YDME5/

Και εδώ η Βασιλική Μιλλούση στη ρουτίνα πρωινής γυμναστικής που κάνει με τη Λένια.

https://www.instagram.com/reel/CqKmuEbofbm/

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, επιδιώκοντας την ενασχόληση όλης της οικογένειας με τη γυμναστική, όχι μόνο βρίσκει τρόπους να περνούν χρόνο μαζί, αλλά παράλληλα δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο στις κόρες τους τη δύναμη και σημασία της προσπάθειας, της πειθαρχίας και της συνέπειας.

https://www.instagram.com/p/CiU7Tg2qLIK/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved