Ευαγγελία Συριοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον μοναχογιό της

Η ηθοποιός απολαμβάνει κάθε λεπτό με τον γιο της.

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον μοναχογιό της

H Ευαγγελία Συριοπούλου με τον σύντροφό της και τον γιο τους.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τον γιο της.

Στον λογαριασμό στης στο Instagram οι φωτογραφίες με το παιδί της δεν είναι πολλές καθώς έχει επιλέξει να μην το εκθέτει στη δημοσιότητα.

Συνήθως η ηθοποιός κάνει ανάρτηση με αφορμή ένα ξεχωριστό γεγονός όπως για παράδειγμα τα γενέθλιά του.

Ο μικρός έγινε ενός έτους τον περασμένο Οκτώβρη και η μαμά του δημοσίευσε την ακόλουθη οικογενειακή φωτογραφία γράφοντας: «Το αγοράκι μας σήμερα γίνεται ενός έτους. Ούτε καταλάβαμε πως πέρασε ο καιρός… Σ´αγαπαμε μέχρι τον ουρανό!!! #birthdayboy #firstbirthday #loveyoutothe🌙and🔙 ❤️❤️❤»

evagelia-siriopoulou.jpg

Μεσολάβησαν αρκετοί μήνες μέχρι την επόμενη ανάρτησή της. Κι αυτή δεν ήταν τυχαία, έγινε με αφορμή την ημέρα της Μητέρας. O μικρός είναι στο καρότσι κι έχει το χέρι της στο μάτι της.

evagelia_siriopoulou-me-gio.jpg

Ο ερχομός του παιδιού και οι αλλλαγές στη ζωή της

Για το πόσο άλλαξε η ζωή της από τη στιγμή που έγινε μητέρα είχε μιλήσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλέραμα.

«Ο ερχομός ενός παιδιού φέρνει ριζικές αλλαγές στη ζωή ενός ανθρώπου, που διαπερνούν κάθε τομέα της. Στη ζωή μου έχουν αλλάξει τα πάντα, προς το καλύτερο φυσικά! Από τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα μέχρι τον τρόπο που βλέπω και αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα».

evagelia_siriopoulou-me-gio1.jpg

Αναφέρθηκε επίσης και στον τρόπο που τον μεγαλώνει:

«Ο κόσμος όπου ζούμε δεν ήταν ποτέ ιδανικά πλασμένος. Εγώ φροντίζω να μεγαλώνω το παιδί μου με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί να ορθοπατεί σε οποιαδήποτε κοινωνία. Και προσπαθώ να τον εφοδιάσω με όλα όσα του είναι απαραίτητό για να μπορεί να είναι ένας καλός άνθρωπος, ελεύθερος, βαθιά ευγενικός και ευτυχισμένος».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved