Ευαγγελία Συριοπούλου: Βόλτα με τον 2,5 μηνών γιο της στο Ζάππειο

Η ηθοποιός απόλαυσε μια χαλαρή βόλτα με τον γιο της στο κέντρο της πόλης.

Ευαγγελία Συριοπούλου: Βόλτα με τον 2,5 μηνών γιο της στο Ζάππειο

Η Ευαγγελία Συριοπούλου εδώ και περίπου 2,5 μήνες είναι μαμά ενός αγοριού. Όπως είναι φυσικό, όλο το χρόνο τον αφιερώνει στο μωρό της που πλέον είναι το επίκεντρο της ζωής της.

Όπως έχει πει συνέντευξή της, με τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή, ανυπομονούσαν για τον ερχομό του γιου τους.

«Ήταν μια φυσική εξέλιξη. Είμαστε 11 χρόνια με τον Στράτο οπότε κάποια στιγμή θα γινόταν, χωρίς άγχος. Την πρώτη μέρα το ένστικτό μου κάτι έλεγε, οπότε απευθείας πήγαμε σε ένα φαρμακείο. Πάθαμε λίγο ένα σοκ», είχε δηλώσει στην εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ηθοποιός από τη στιγμή που έγινε μητέρα, δημοσιεύσει αρκετά συχνά φωτογραφίες με τον γιο της και ειδικά από τις βόλτες τους.

'Οποτε το επιτρέπει ο καιρός, παίρνει το μωρό με το καρότσι και βγαίνουν στον ήλιο. Από μια τέτοια βόλτα στο Ζάππειο είναι και η φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές μέρες στο Instagram.

«Ήλιος και βολτίτσα…», σχολίασε η χαρούμενη μαμά, η οποία ποζάρει χαμογελαστή έχοντας δίπλα της τον γιο της στο καρότσι.

evagelia siriopoulou1

Υπενθυμίζουμε ότι η ηθοποιός είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της όταν πλέον ήταν επτά μηνών ξαφνιάζοντας τους followers της. Δύο μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι ανακοινώνοντας η ίδια το ξεχωριστό αυτό γεγονός, γράφοντας: «31/10/21 Η πρώτη μέρα της ζωής σου, η καλύτερη μέρα της δικής μου».


https://www.instagram.com/p/CVuhRqOMYWR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες του γιου της που έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα η ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved