Ευαγγελία Συριοπούλου: Οικογενειακή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (εικόνες)

Μία οικογενειακή φωτογραφία στο Ζάππειο δημοσίευσε η ηθοποιός με τον σύντροφο και τον 3,5 μηνών γιο της.

Ευαγγελία Συριοπούλου: Οικογενειακή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (εικόνες)

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έφερε στον κόσμο τον γιο της στις 31 Οκτωβρίου του 2021. Μία μέρα μετά δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

«31/10/21 Η πρώτη μέρα της ζωής σου, η καλύτερη μέρα της δικής μου»

euaggelia suriopoulou gios

Έκτοτε η ηθοποιός δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα ως μαμά και ιδιαίτερα από τις βόλτες τους. Κάθε φορά που ο καιρός το επιτρέπει, η Ευαγγελία Συριοπούλου παίρνει το καρότσι και τον 3,5 μηνών γιο της και πηγαίνουν για καροτσάδα στο κέντρο της Αθήνας.

Στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία από το Ζάππειο, και όπως φαίνεται το περασμένο Σαββατοκύριακο επέλεξαν ξανά τον ίδιο προορισμό και για μία οικογενειακή βόλτα.

evagelia siriopoulou1gios zappeio

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία η ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή στον φακό με τον σύντροφο και τον γιο της. Αυτή τη φορά δεν έγραψε κάποιο σχόλιο αλλά περιέγραψε τα συναισθήματά της μέσα από hashtags: «#love #family #smile #myboys #myboysmyworld».

suriopoulou foto me gio

Η νέα μαμά έχει ήδη επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και όπως φαίνεται και από την παρακάτω ανάρτησή της, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» . Η σειρά θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Alpha, στα πλαίσια της πρωτότυπης ιδέας του καναλιού να φέρει στην μικρή οθόνη αγαπημένα ελληνικά θεατρικά μεγάλων δημιουργών που θαυμάσαμε στον κινηματογράφο.

suriopoulou evaggelia gyrismata gios

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved