Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο γιος της έγινε ενός - Η οικογενειακή φωτογραφία και οι ευχές

Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε ο γιος της ηθοποιού και του Στράτου Πατσατζή.

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο γιος της έγινε ενός - Η οικογενειακή φωτογραφία και οι ευχές

Η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά έναν χρόνο πριν ακριβώς και σήμερα ο γιος της γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια. Η ηθοποιός η οποία γενικά είναι φειδωλή στις αναρτήσεις που αφορούν στην οικογενειακή της ζωή, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μικρό εορτάζοντα και τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή, γράφοντας:

«Το αγοράκι μας σήμερα γίνεται ενός έτους. Ούτε καταλάβαμε πως πέρασε ο καιρός… Σ' αγαπάμε μέχρι τον ουρανό!!!»

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, οι δύο γονείς διοργάνωσαν στον γιο τους ένα μικρό πάρτι με πολύχρωμα μπαλόνια, καπελάκια και όλα τα must αξεσουάρ και διακοσμητικά. Ο μικρούλης έχει μεγαλώσει αρκετά και παρόλο που δεν φαίνεται το πρόσωπό του, το βέβαιο είναι ότι έχει κληρονομήσει τα πλούσια καστανά μαλλιά των γονιών του.

https://www.instagram.com/p/CkXm7LlMshv

Μία ακόμα φωτογραφία με τον γιο της μετά από καιρό είχε δημοσιεύσει ξανά η ηθοποιός λίγες μέρες πριν. Και σε αυτή τη φωτογραφία η Ευαγγελία Συριοπούλου έχει τον γιο της αγκαλιά και του δίνει ένα τρυφερό φιλί.

evaggelia-suriopoulou.jpg

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η μητρότητα και η νέα καθημερινότητά της ως μαμά

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε μιλήσει για τον ερχομό του γιου της στην εκπομπή Happy Day. Χαρακτηριστικά είχε πει:

«Η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Έχω έναν υπέροχο γιο. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι.». Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψες ότι ο μικρός μοιάζει τόσο σε εκείνη, όσο και στον σύντροφό της, Στράτο, και ότι ως μωρό ήταν καλόβολο και ήρεμο.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου επέστρεψε σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη γέννα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και είναι μία εργαζόμενη μαμά σαν όλες τις άλλες. Φέτος τη βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Παράδεισος Κυριών» όπου και έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ηθοποιός είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα, ωστόσο διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον ενός έτους γιο της δεν είναι πολλές, ενώ η πιο προσφάτη οικογενειακή με την ίδια και τον σύτροφό της μέχρι πρότινος ήταν η παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CcsCkz9OV94
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved