Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»

Μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφο και τον γιο της δημοσίευσε η ηθοποιός. 

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου γέννησε στις 31 Οκτωβρίου του περασμένου έτους και ολοένα και πληθαίνουν οι αναρτήσεις με τον 3,5 πλέον μηνών γιο της. Η ηθοποιός όπως μαρτυρούν και οι δημοσιεύσεις της στο Instagram, έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και θα τη δούμε σύντομα στη νέα σειρά σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης». Η σειρά θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Alpha, στα πλαίσια της ιδέας του καναλιού να φέρει στην μικρή οθόνη αγαπημένα ελληνικά θεατρικά μεγάλων δημιουργών που θαυμάσαμε στον κινηματογράφο.


https://www.instagram.com/p/CZ6l1q_sGEW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο υπόλοιπος χρόνος της καθημερινότητάς της είναι αφιερωμένος στην οικογένειά της, τον γιο της και τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή. Η ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις βόλτες τους και μία ακόμα οικογενειακή φωτογραφία από έξοδό τους δημοσίευσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Στη φωτογραφία το νέο μέλος της οικογένειας είναι στην αγκαλιά του τρισευτυχισμένου μπαμπά. Η Ευαγγελία Συριοπούλου φωτογραφίζεται δίπλα τους και γράφει στην ανάρτησή της:

«Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»


https://www.instagram.com/p/CaKo8HxsrX9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved