Μαρίνα Παντζοπουλου: Θα πάει Δευτέρα δημοτικού κι θυμόμαστε τις πιο τρυφερές φωτό με τη μαμά της

Η Μαρίνα μεγάλωσε και θα πάει στη Δευτέρα τάξη του δημοτικού. 

Μαρίνα Παντζοπουλου: Θα πάει Δευτέρα δημοτικού κι θυμόμαστε τις πιο τρυφερές φωτό με τη μαμά της
instagram @elenimenegaki

Η μικρή Μαρίνα είναι αρκετά ενθουσιασμένη που θα πάει επιστρέψει στο σχολείο της. Πλέον πάει δευτέρα δημοτικού και όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της, έτσι και εκείνη ανυπομονεί να γυρίσει στο σχολείο της και να συναντηθεί ξανά με τις φίλες της, τους φίλους της και τους συμμαθητές της.

Μαρίνα Παντζοπούλου - Αυτό είναι το σχολείο της

marina-pantzopoulou-sxoleio.jpg

Η Μαρίνα θα συνεχίσει να φοιτά στο Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση που πήγαινε και πέρσι. Πρόκειται για αγγλόφωνο σχολείο και όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος η μικρή Μαρίνα θα διδαχθεί αγγλικά, μαθηματικά αλλά παράλληλα θα ασχοληθεί και με τις επιστήμες, τις τέχνες, το σχέδιο κ.ά.

Στο ίδιο σχολείο ήταν μαθήτριες και οι αδερφές της, Βαλέρια και Λάουρα. Η ίδια έχει για πρότυπο τις μεγάλες της αδερφές και συνέχεια θέλει να βρίσκεται κοντά τους.

eleni-menegaki-kores.JPG

Όπως έχει αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενάγάκη, οι μεγάλες τις κόρες βοηθούν τη μικρή Μαρίνα, όπου και όποτε χρειάζεται.

Εμείς από την πλευρά μας θα ευχηθούμε καλή χρονιά σχολική χρονιά στην Μαρίνα και σε όλα τα παιδάκια που θα επιστρέψουν στο σχολείο.

Οι τελευταίες φωτογραφίες της Μαρίνας

Λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, θυμόμαστε τις τελευταίες αναρτήσεις που έκανε η παρουσιάστρια με την μικρή Μαρίνα, από το φετινό καλοκαίρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved