Χάρης Χριστόπουλος: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους γιους του

Ήταν τα πρώτα γενέθλια ως μπαμπάς πλέον δύο παιδιών.

Χάρης Χριστόπουλος: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους γιους του

Ο Χάρης Χριστόπουλος με τον γιο του.

Ξεχωριστά ήταν τα φετινά γενέθλια του Χάρη Χριστόπουλου. Τα γιόρτασε με τους δύο γιους του και τη σύζυγό του, Ανίτα Μπραντ.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η make up artist, ο γνωστός φωτογράφος έχει στην αγκαλιά του τον μεγάλο του γιο, τον Χρήστο και κόβουν σε κομμάτια την ολόλευκη τούρτα για να τη σερβίρουν.

«Χρόνια πολλά Μπαμπά», έγραψε η Ανίτα Μπραντ στον λογαριασμό της στο Instagram.

Διακριτικά στο πλάι ξεχώρισε η ευχή της οικογένειάς του: «Χρόνια πολλά μπαμπά μας».

https://www.instagram.com/p/CrTlngNoPSH

Ο Χάρης Χριστόπουλος ένιωσε ιδιαίτερα συγκινημένος και σχολίασε στον λογαριασμό του στο Instagram: «Η πιο γλυκιά και σπουδαία ευχή, της ζωής μου… Σε ευχαριστώ γυναίκα μου, σε ευχαριστώ Θεέ μου..»

Ένας μπαμπάς με τα όλα του

Ο γνωστός φωτογράφος είναι ιδιαίτερα ενεργός μπαμπάς. Όπως και στον πρώτο του γιο έτσι και στον δεύτερο, βοηθά σημαντικά τη σύζυγό του. Σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό Hello,ανέφερε ότι έχει αναλάβει μεγάλο κομμάτι της φροντίδας του νεογέννητου.

https://www.instagram.com/p/CquaannNNpw

«Αναγκαστικά την ξυπνώ επειδή θηλάζει. Μόλις τελειώσει, αναλαμβάνω εγώ τα υπόλοιπα - αλλαγή πάνας, κοίμισμα κ.λπ. Η Ανίτα ξυπνά μόνο για να ταΐσει το μωρό», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CrXvqjgN_Ow

Τα νεύρα λόγω κούρασης

Από την πλευρά της η Ανίτα Μπραντ στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε ότι έχει λίγα νευράκια: «Στην εγκυμοσύνη ήμουν ήρεμη, τώρα όμως λόγω κούρασης, έχω λίγα νευράκια. Ψυχολογικά, ωστόσο, δεν έχω νιώσει κάτι -ίσως δεν έχω και χρόνο να το νιώσω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved