Μπραντ – Χριστόπουλος: Ο γιος τους παίζει στην άμμο και το απολαμβάνει

Μία σειρά από νέες φωτογραφίες με τον γιο της δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ στο Instagram.

Μπραντ – Χριστόπουλος: Ο γιος τους παίζει στην άμμο και το απολαμβάνει

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος έγιναν γονείς πριν από 1,5 χρόνο. Ο μικρός Χρήστος είναι η αδυναμία τους και το ζευγάρι συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα.

Ήδη από το πρώτο διάστημα μετά τον τοκετό, ο γνωστός φωτογράφος δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα φωτογραφίες και βίντεο με τον νεογέννητο τότε γιο του και ήδη φαινόταν πόσο δοτικός μπαμπάς είναι.


https://www.instagram.com/p/CGFEV28Juj1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τώρα που το αγοράκι έχει μεγαλώσει, μπαμπάς και γιος απολαμβάνουν ακόμα περισσότερες δραστηριότητες μαζί: Πηγαίνουν βόλτες, κάνουν ταξίδια, ποδηλατάδες και πολλά ακόμα.


https://www.instagram.com/p/CKbZXhkJmRE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εξίσου απολαυστικές είναι και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Ανίτα Μπραντ στο προφίλ της. Η make up artist μοιράζεται με τους ακολούθους της σκέψεις και μαμαδίστικες εμπειρίες όπως την πρόκληση του ταΐσματος ενός νηπίου.

anita mprant gios fagito

Ανίτα Μπράντ: Η νέα φωτογραφία του μικρού Χρήστου

Μία νέα φωτογραφία του Χρήστου δημοσίευσε πρόσφατα η Ανίτα Μπραντ. Μαμά και γιος βρίσκονται στη θάλασσα και το αγοράκι παίζει στην αμμουδιά με το φουσκωτό του, φορώντας μαγιό, μπλουζάκι και καπέλο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η make up artist μαζί με ακόμα περισσότερες που είχε αναρτήσει στο παρελθόν, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved