Tips για μαμάδες: Εναλλακτικές χρήσεις της μαλακτικής κρέμας μαλλιών που δεν γνωρίζατε

Χρήσεις της μαλακτικής κρέμας που είναι ιδιαίτερα πρακτικές. 

Tips για μαμάδες: Εναλλακτικές χρήσεις της μαλακτικής κρέμας μαλλιών που δεν γνωρίζατε

Γυναίκα πιάνει τα μαλλιά της στα οποία έχει βάλει μαλακτική κρέμα.

Bigstock

Η μαλακτική κρέμα κάνει τα μαλλιά απαλά και μεταξένια. Επιπλέον τα ενυδατώνει και διευκολύνει το χτένισμα ειδικά όταν τα μαλλιά είναι σγουρά, πυκνά ή έχουν ξηρές άκρες.

Ξέρατε όμως ότι αυτό το προϊόν μαλλιών έχει κι άλλες χρήσεις; Σας παρουσιάζουμε μερικές από αυτές:

Αφαίρεση μακιγιάζ

Ξεμείνατε από ντεμακιγιάζ; Κανένα πρόβλημα! Βάλτε μια μικρή ποσότητα conditioner σε λίγο βαμβάκι και αφαιρέστε το make up προσεκτικά από το πρόσωπό σας. Μη ξεχάσετε να το ξεπλύνετε πριν πάτε για ύπνο. Προφανώς και είναι λύση ανάγκης και όχι για καθημερινή χρήση.

xriseis-malaktikis.jpg

Γυναίκα κρατά μαλακτική κρέμα μαλλιών

Κρέμα ξυρίσματος

Αν ξυρίζετε τα πόδια σας και δεν έχετε αφρό, δοκιμάστε τη μαλακτική κρέμα. Απλώστε την στην περιοχή που θέλετε να ξυρίσετε και θα διαπιστώσετε πόσο απλά γλιστρά το ξυράφι. Επίσης, θα νιώσετε την επιδερμίδα πιο απαλή απ΄ότι αν χρησιμοποιούσατε σαπούνι ή αφρό.

Πετσάκια

Τα πετσάκια τείνουν να γίνονται πολύ ξηρά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Πάρτε λίγο conditioner και κάντε απαλό μασάζ σε αυτά για λίγα λεπτά και παρατηρήστε αμέσως τη διαφορά. Μπορείτε επίσης να βάζετε μια μικρή ποσότητα καθημερινά αφήνοντας να δράσει στα πετσάκια γιε μερικά λεπτά πριν πλύνετε τα χέρια σας.

malaktiko-rouxon.jpg

Γυναίκα κρατά τα πλυμένα ρούχα και το μαλακτικό

Μαλακτικό ρούχων

Η μαλακτική κρέμα μπορεί να αντικαταστήσει το μαλακτικό ειδικά όταν σας έχει τελειώσει. Θα έχετε παρόμοια αποτελέσματα: τα ρούχα θα είναι αφράτα και θα έχουν τη μυρωδιά της κρέμας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να πλύνετε στο χέρι τα εσώρουχα.

Φερμουάρ

Αν σας έχει κολλήσει το φερμουάρ, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα μαλακτικής κρέμας. Βάλτε λίγο conditioner στο δάχτυλό σας εφαμόστε τη και στις δύο πλευρές του φερμουάρ και θα δείτε να λειτουργεί σε χρόνο dt.

Πηγή: bebeautiful.in

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved