Δέκα εναλλακτικές χρήσεις της μπατονέτας πολύ πρακτικές (vid)

Έχετε σκεφτεί τι μπορείτε να κάνετε με μια μπατονέτα;

Δέκα εναλλακτικές χρήσεις της μπατονέτας πολύ πρακτικές (vid)

Εκτός από τον καθαρισμό των αυτιών, οι μπατονέτες αποδεικνύονται χρήσιμες για την επίλυση μικρών, καθημερινών ...μικροπροβλημάτων.

Για παράδειγμα, αν έχει κολλήσει το φερμουάρ παίρνετε μια μπατονέτα βάζετε λίγο ελαιόλαδο και τρίβετε στο σημείο που έχει μπλοκάρει το φερμουάρ. Αφήνεται για λίγα λεπτά και το φερμουάρ είναι έτοιμο. Αν δεν ανοίγει, επαναλαμβάνετε τη διαδικασία.

Από τις πλέον πρακτικές χρήσεις της μπατονέτας είναι στο ντεμακιγιάζ αλλά και στο μακιγιάζ. Ένας εύκολος τρόπος καθαρισμού των ματιών όταν απομακρύνετε τη μάσκαρα είναι να περάσετε τα συγκεκριμένα σημεία με μία μπατονέτα και λίγη κρέμα ντεμακιγιάζ. Είναι σημαντικό να μην τρίβετε την περιοχή κάτω από τα μάτια γιατί θα προκαλέσετε ερεθισμό. Επίσης, με τη μπατονέτα μπορείτε να βελτιώσετε το μακιγιάζ σας ( σκιές, eye liner). Αν βάφετε τα νύχια σας θα σας έχει συμβεί το μανό να ...ξεφεύγει. Μην προσπαθήσετε να το διορθώσετε εκείνη τη στιγμή. Αφήστε το να στεγνώσει και στη συνέχεια παίρνετε μία μπατονέτα, βάζετε λίγο ασετόν και περνάτε το μανό που ξέμεινε στα νύχια.

Αυτές και πολλές ακόμα χρήσεις της μπατονέτας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved