Tips για μαμάδες: Επτά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τη μαλακτική κρέμα μαλλιών

Μαλακτική κρέμα μαλλιών: Αυτές οι χρήσεις της θα σας εντυπωσιάσουν

Tips για μαμάδες: Επτά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τη μαλακτική κρέμα μαλλιών
Bigstock

Η μαλακτική κρέμα μαλλιών είναι το γνωστό conditioner και αποτελεί απαραίτητο προϊόν ομορφιάς στην εβδομαδιαία περιποίηση των μαλλιών μας. Εξαιτίας των συστατικών της η μαλακτική κρέμα μαλλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές ακόμα περιπτώσεις.

Σπρέι για το σιδέρωμα

Φτιάξτε ένα σπιτικό σπρέι με υγρό που θα μαλακώσει τις ίνες των ρούχων και θα κάνει το σιδέρωμα παιχνιδάκι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε σε ένα άδειο δοχείο ψεκασμού ένα μέρος νερό και ένα μέρος μαλακτική μαλλιών. Ανακινήστε το δοχείο καλά και χρησιμοποιήστε το απευθείας στα ρούχα πριν το σιδέρωμα.

Για να καθαρίσετε τις ανοξείδωτες επιφάνειες

Αντί να αγοράζετε ειδικά καθαριστικά για τα ανοξείδωτα σκεύη και επιφάνειες, χρησιμοποιήστε τη μαλακτική κρέμα μαλλιών που έχετε ήδη στο σπίτι. Απλά βάλτε μία μικρή ποσότητα conditioner σε ένα καθαρό και στεγνό πανί και περάστε με αυτό την επιφάνεια που θέλετε.

Modern Kitchen Interior. New Sink And Modern Tap In Stylish Kitchen. Clean Kitchen Sink, Close Up.

Αντί για αφρό ξυρίσματος

Σας τελείωσε ο αφρός ξυρίσματος; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το conditioner. Θα κάνει το δέρμα σας απαλό και επιπλέον σίγουρα θα μυρίζει υπέροχα.

Αντί για μαλακτικό ρούχων στο πλύσιμο στο χέρι

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα και αντί μαλακτικό ρούχων για τα ρούχα που πλένετε στο χέρι.

Για να καθαρίσετε τα πινέλα του μακιγιάζ

Καθαρίστε τα πινέλα του μακιγιάζ με νερό και μαλακτική κρέμα μαλλιών. Το conditioner θα κάνει τα πινέλα σας πεντακάθαρα και πιο μαλακά από ποτέ.

pinela-makigiaz-katharismos.jpg

Πηγή φωτογραφίας: pexels.com / photo credits Ray Piedra

Στο μάλλινο πουλόβερ που μπήκε στο πλύσιμο

Εάν μπήκε το μάλλινο πουλόβερ στο πλύσιμο μπορείτε να το κάνετε σαν καινούριο, απλά κάνοντας το εξής: βάλτε το πουλόβερ σε μία λεκάνη και ρίξτε μέσα μία κουταλιά της σούπας conditioner Αφήστε το να μουλιάσει για αρκετές ώρες και σταδιακά θα αποκτήσει το μέγεθος που είχε και πριν.

Για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ

Βάλτε μία μικρή ποσότητα μαλακτικής κρέμας μαλλιών σε ένα καθαρό πανί και χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ πριν κοιμηθείτε το βράδυ.

Με πληροφορίες από thespruce.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved