Βίκυ Βολιώτη: Στο Παρίσι με την κόρη της, Άννα

Άννα in Paris!

Βίκυ Βολιώτη: Στο Παρίσι με την κόρη της, Άννα

Η Βίκυ Βολιώτη με την κόρη της, Άννα στο Παρίσι.

Το πρώτο ταξίδι στο Παρίσι έκανε με την κόρη της, Άννα η γνωστή ηθοποιός.

Η Βίκυ Βολιώτη ταξίδεψε μέχρι την πόλη του φωτός μαζί με την κόρη της, Άννα. Όπως η ίδια η ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από ένα insta story που δημοσίευσε, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ταξίδεψε στο Παρίσι μαζί με την μονάκριβη κόρη της.

Η μητρότητα στη ζωή της Βίκυς Βολιώτη

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ μίλησε για την μητρότητα και πώς πήρε την απόφαση να ταξιδέψει μέχρι την Αιθιοπία να υιοθετήσει την κόρη της.

«Εγώ δεν ήμουν ποτέ μία κοπέλα, κορίτσι, γυναίκα που ονειρευόμουν να μείνω έγκυος και να κυοφορήσω ένα παιδί. Μάλλον αυτό της μάνας δεν το πολυείχα. Δεν ένιωσα κάποιο βιολογικό ρολόι, τίποτα και από μικρή δεν είχα ούτε τον γάμο στο μυαλό μου. Όταν λοιπόν βρεθήκαμε μαζί με τον Σίμο και ήμασταν ζευγάρι, εκείνος ήθελε να γίνει μπαμπάς και το συζητήσαμε πολλές φορές. Επειδή η αλήθεια είναι ότι όταν έρχεται ένας σύντροφος στη ζωή σου με τον οποίο αισθάνεσαι ότι μπορείς να συμπορευτείς, κάπως επηρεάζεσαι και δεν μπορείς να μην ακούσεις και την επιθυμία του άλλου. Κάπως μου φάνηκε πιο απλό με τον Σίμο να γίνω γονιός, όμως του είπα την επιθυμία μου η οποία ήταν πάντα να υιοθετήσω ένα παιδί. Το συζητήσαμε και εκείνος συνδέθηκε με αυτό», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη και συνέχισε.

https://www.instagram.com/p/CleXHz2riYk

«Ήταν μια δύσκολη διαδικασία γιατί τύχαμε σε μια περίοδο που υπήρξαν και πολλά εμπόδια. Η πρώτη περίοδος με την Άννα ήταν μια τεράστια πρόκληση. Την πρώτη πτήση Αφρική-Ελλάδα δεν την κάναμε με τον Σίμο. Το διαβατήριο της Άννας καθυστέρησε δύο μέρες οπότε εγώ γύρισα μόνη μου και τους περίμενα στο αεροδρόμιο που ήρθαν με άλλη πτήση. Ήταν και για εκείνον μια μεγάλη πρόκληση. Η Άννα ήταν τότε 8 μηνών».

Επόμενος προορισμός Αιθιοπία

https://www.instagram.com/p/Ci0cp--rIHQ

Το πρώτο ταξίδι της Άννας στο εξωτερικό ήταν στο Παρίσι. Και οι φωτογραφίες όπως είδατε και εσείς μαρτυρούν πόσο υπέροχα πέρασαν μαμά και κόρη. Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πολύ θέλουν να ταξιδέψουν στην Αιθιοπία, τόπο καταγωγής της μικρής Άννας.

«Δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμα στην Αιθιοπία. Το θέλουμε πολύ. Το θέλει πολύ και η Άννα. Η πρώτη φορά (που το παιδί σου σε ρωτάει για την υιοθεσία) είναι δύσκολη. Όχι, για σένα, αλλά έχεις πάντα αγωνία πώς θα το προσλάβει το παιδί. Το άκουσε κανονικά. Το ξέρει από πάρα πολύ μικρή Άννα ότι είναι υιοθετημένη, δεν είναι ότι ήρθε ως πληροφορία ξαφνικά μετά από κάποια χρόνια».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved