Βίκυ Βολιώτη: Η γλυκιά ανάρτηση στα social με την κόρη της, Άννα

Η φωτογραφία μάζεψε πάνω από 2.000 likes.

Βίκυ Βολιώτη: Η γλυκιά ανάρτηση στα social με την κόρη της, Άννα

Η Βίκυ Βολιώτη είναι αρκετά ενεργή στα social media. Της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την επαγγελματική τη ζωή και φυσικά τις προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να μοιραστεί με τους αγαπημένους της followers στο instagram μια φωτογραφία με την κορούλα της, Άννα. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια για την τρυφερή φωτογραφία έπεσαν βροχή.

volioti-kori.jpg

Βλέπετε η Άννα ενθουσιάστηκε που πήγε για κούρεμα τον ατρόμητο φίλο της για πρώτη φορά. «Μα έκανε σήμερα το πρώτο του κούρεμα! Και είναι πολύ όμορφος και η Άννα πολύ χαρούμενη. Και οι δυο καμαρώνουν… #annakailorens #girl #daughter #dog #mini #schnauzer #grooming #happy», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει την Άννα να ποζάρει μαζί με τον Lorens.

Η υιοθεσία και οι δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει η Άννα μεγαλώνοντας

Η Βίκυ Βολιώτη είχε μιλήσει πριν έναν χρόνο περίπου στην εκπομπή «Ελένη» για την κόρη της, την οποία υιοθέτησε από την Αιθιοπία, για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται λόγω της καταγωγής της.

«Η διαδικασία της υιοθεσίας είχε πολλές δυσκολίες, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην τις ξεπεράσω για την κόρη μου» είπε και συνέχισε, «Γνωρίζουμε ότι η κόρη μας μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες λόγω της καταγωγής της και την προετοιμάζουμε ανάλογα. Τα παιδιά πλέον υφίστανται bullying για πολλούς και διαφορετικούς λογούς. Η κόρη μας αντιμετωπίζει και μονή της απρεπή σχόλια που αφορούν την καταγωγή της. Είναι δυνατό παιδί».

Φέτος, η Βίκυ Βολιώτη σκηνοθετεί η θεατρική παράσταση: «Επικίνδυνες σχέσεις».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved