Βίκυ Βολιώτη: Δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της μετά από καιρό

Μία νέα φωτογραφία της μικρής Άννας δημοσίευσε η ηθοποιός.

Βίκυ Βολιώτη: Δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της μετά από καιρό

Η Βίκυ Βολιώτη είναι ενεργή στο Instagram και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα με φίλους ή από τη δουλειά της. Πολύ λιγότερες είναι οι αναρτήσεις με την κόρη της, Άννα, την οποία υιοθέτησαν με τον σύζυγό της το 2015.

Μία νέα ανάρτηση έκανε με την κόρη της λίγες μέρες πριν. Το κοριτσάκι είναι ξαπλωμένο δίπλα στην γάτα τους και η ηθοποιός απαθανάτισε το τρυφερό στιγμιότυπο.

viki-vilioti-kori.jpg

Το 2021 η Βίκυ Βολιώτη είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ελένη» για την υιοθεσία της κόρης της και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για την καταγωγή της.

«Η διαδικασία της υιοθεσίας είχε πολλές δυσκολίες, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην τις ξεπεράσω για την κόρη μου» είπε και συνέχισε, «Γνωρίζουμε ότι η κόρη μας μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες λόγω της καταγωγής της και την προετοιμάζουμε ανάλογα. Τα παιδιά πλέον υφίστανται bullying για πολλούς και διαφορετικούς λογούς. Η κόρη μας αντιμετωπίζει και μονή της απρεπή σχόλια που αφορούν την καταγωγή της. Είναι δυνατό παιδί».

mama-kai-kori-mazi-stin-epidauro.jpg

Γενικά η ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή για αυτό και δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την Άννα. Εξαίρεση αποτελούν γενέθλια και πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Τον Σεπτέμβρη του 2022 που η κόρη της είχε γενέθλια, είχε γράψει σε δημοσίευσή της:

«Αυτό το υπέροχο πλάσμα έχει σήμερα τα γενέθλια του! Είμαι αλήθεια πολύ ευτυχισμένη που η Αννα είναι το παιδί μου κι εγώ η μαμά της! Εύχομαι σε όλη της ζωή να χαρίζει απλόχερα πάντα αγάπη και χαρά όπως το κάνει και τώρα. Χρόνια σου πολλά, αγάπη μου! #mychild #mydaughter #birthday #happybirthday #motherhood #proud #happy #wonderful #blessed»

volioti-kori-3.jpg

Να υπενθυμίσουμε ότι νονοί της Άννας είναι οι καλοί φίλοι της ηθοποιού, Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη. Η μικρούλας βαφτίστηκε λίγους μήνες μετά τον ερχομό της στην Ελλάδα στον Πανάγιο Τάφο, το εκκλησάκι που βρίσκεται στην Πλάκα.

https://www.instagram.com/p/Cn_bj93IEsr
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved