Βίκυ Βολιώτη: Φωτογραφίζεται με την κόρη της μετά από καιρό - Μεγάλωσε πολύ

Η Άννα γιόρτασε τα γενέθλιά της! 

Βίκυ Βολιώτη: Φωτογραφίζεται με την κόρη της μετά από καιρό - Μεγάλωσε πολύ
instagram @vicky volioti

Η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, γιόρτασαν τα γενέθλια της θετής κορούλας τους από την Αιθιοπία και η ηθοποιός έκανε μια τρυφερή ανάρτηση.

Δείχνοντάς μας την Άννα και πόσο μεγάλωσε λίγο πριν σβήσει τα κεράκια της τούρτας της, η περήφανη μαμά σχολιάζει: «Αυτό το υπέροχο πλάσμα έχει σήμερα τα γενέθλια του! Είμαι αλήθεια πολύ ευτυχισμένη που η Αννα είναι το παιδί μου κι εγώ η μαμά της! Εύχομαι σε όλη της ζωή να χαρίζει απλόχερα πάντα αγάπη και χαρά όπως το κάνει και τώρα. Χρονια σου πολλά, αγαπη μου! #mychild #mydaughter #birthday #happybirthday #motherhood #proud #happy #wonderful #blessed»

volioti-biki.jpg

Η ηθοποιός σπάνια αναρτά φωτογραφίες της κόρης της, όπως σπάνια μιλά και για εκείνη. Τελευταία φορά που είχε αναφερθεί στην κόρη της και στην υιοθεσία ήταν στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», τότε είχε αναφέρει πώς εκείνη και ο σύζυγός της έφεραν στην Ελλάδα, την 8 μηνών κόρη τους.

«Την Άννα τη φέραμε 8 μηνών στην Ελλάδα. Κατάλαβα ότι είναι η κόρη μου, αμέσως μόλις την πήρα αγκαλιά. Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, ήταν πολύ δύσκολη, αλλά ήμουν αποφασισμένη. Δεν υπήρχε περίπτωση να με σταματήσει κανείς. Για ‘μένα, η ιστορία είχε τελειώσει αμέσως μόλις την πήρα στην αγκαλιά μου σε ηλικία ενός μήνα. Ήμουν αποφασισμένη να κινήσω γη και ουρανό για να τη φέρω στην Ελλάδα. Ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για την υιοθεσία ήταν να βοηθήσω ένα παιδί που έχει ανάγκη».

Με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Άννας θυμόμαστε μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχουμε δει στον λογαριασμό της Βίκυς Βολιώτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved