Βίκυ Βολιώτη: Η selfie με την κόρη της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

«Στολίσαμε! Και πολύ κρατηθήκαμε» έγραψε μεταξύ άλλων η Βίκυ Βολιώτη στην ανάρτησή της.

Βίκυ Βολιώτη: Η selfie με την κόρη της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πολλοί είναι αυτοί που στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, έναν μήνα δηλαδή περίπου πριν τα Χριστούγεννα. Μεταξύ αυτών και η Βίκυ Βολιώτη. Η ηθοποιός στόλισε με την οικογένειά της και έστειλε τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας είναι ψηλό, με παραδοσιακή διακόσμηση. Οι μπάλες είναι στις αποχρώσεις του κόκκινου και του χρυσού, τα φωτάκια φυσικά ξεχωρίζουν και στην κορυφή δεσπόζει ένα χρυσό, μεγάλο αστέρι.

Μαμά και κόρη αφού τελείωσαν με τον στολισμό πόζαραν μπροστά από το δέντρο χαμογελαστές.

«Στολίσαμε! Και πολύ κρατηθήκαμε!!! Και του χρόνου! Πάντα αγαπημένοι #merrychristmas #christmas #christmastree #mydaughter #mylove» έγραψε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CleXHz2riYk

Βίκυ Βολιώτη: Η υιοθεσία και η σπάνιες αναρτήσεις με την κόρη της

Η Βίκυ Βολιώτη διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Αν και ενεργή στο Instagram, οι αναρτήσεις με την κόρη της δεν είναι πολλές. Από τις πιο πρόσφατες είναι αυτή με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Άννας τον περασμένο Σεπτέμβρη.

«Αυτό το υπέροχο πλάσμα έχει σήμερα τα γενέθλια του! Είμαι αλήθεια πολύ ευτυχισμένη που η Αννα είναι το παιδί μου κι εγώ η μαμά της! Εύχομαι σε όλη της ζωή να χαρίζει απλόχερα πάντα αγάπη και χαρά όπως το κάνει και τώρα. Χρόνια σου πολλά, αγάπη μου! #mychild #mydaughter #birthday #happybirthday #motherhood #proud #happy #wonderful #blessed» είχε γράψει τότε.

https://www.instagram.com/p/Ci0cp--rIHQ

Η ηθοποιός μέσα από συνεντεύξεις της έχει μιλήσει για τις δυσκολίες της υιοθεσίας, τη μητρότητα αλλά και το πώς είναι η Άννα ως παιδί.

«Την Άννα τη φέραμε 8 μηνών στην Ελλάδα. Κατάλαβα ότι είναι η κόρη μου, αμέσως μόλις την πήρα αγκαλιά. Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, ήταν πολύ δύσκολη, αλλά ήμουν αποφασισμένη. Δεν υπήρχε περίπτωση να με σταματήσει κανείς. Για ‘μένα, η ιστορία είχε τελειώσει αμέσως μόλις την πήρα στην αγκαλιά μου σε ηλικία ενός μήνα. Ήμουν αποφασισμένη να κινήσω γη και ουρανό για να τη φέρω στην Ελλάδα. Ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για την υιοθεσία ήταν να βοηθήσω ένα παιδί που έχει ανάγκη» είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Έναν χρόνο πριν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε πει τα εξής:

«Η διαδικασία της υιοθεσίας είχε πολλές δυσκολίες, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην τις ξεπεράσω για την κόρη μου» είπε και συνέχισε, «Γνωρίζουμε ότι η κόρη μας μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες λόγω της καταγωγής της και την προετοιμάζουμε ανάλογα. Τα παιδιά πλέον υφίστανται bullying για πολλούς και διαφορετικούς λογούς. Η κόρη μας αντιμετωπίζει και μονή της απρεπή σχόλια που αφορούν την καταγωγή της. Είναι δυνατό παιδί».

https://www.instagram.com/p/CRLvKzRr8n9
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved