Θανάσης Πατριαρχέας: H selfie με τις τρεις κόρες του στο σαλόνι του σπιτιού

Μία απολαυστική φωτογραφία με τα τρία κορίτσια δημοσίευσε ο γνωστός ηθοποιός.

Θανάσης Πατριαρχέας: H selfie με τις τρεις κόρες του στο σαλόνι του σπιτιού

Ο Θανάσης Πατριαρχέας με τη μεγάλη του κόρη.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι μπαμπάς τριών κοριτσιών και περιγράφει τη ζωή με τα παιδιά ως «ονειρική». Αυτό είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το περασμένο καλοκαίρι όταν η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου, ήταν έξι μηνών έγκυος.

«Όσο μπορώ βοηθάω και η ζωή είναι ονειρική με τα παιδιά. Θέλαμε τρίτη εγκυμοσύνη και εξακολουθώ να θέλω κι άλλα παιδάκι αν αντέχει και η γυναίκα μου. Είμαι μοναχοπαίδι και ίσως αυτό φταίει που θέλω πολλά παιδιά» είχε πει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CltlQodoP3k

Η τρίτη κόρη του ζευγαριού που θα πάρει το όνομα Λετίσια, γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 2022. Ο γνωστός ηθοποιός είχε γράψει τότε στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα την πρώτη φωτογραφία του νέου μέλους της οικογένειας:

«Καλώς ήλθες μικρή μας!#3daughters #proud #heromom»

thanasis-patriarxeas-triti-kori-toketos.jpg

Η Βίβιαν Δράκου λίγες μετά τη γέννηση της κόρης της, σε συνέντευξή της στο Secret μίλησε για την εμπειρία της: «Γέννησα φυσιολογικά, με τεχνητούς πόνους. Η μπέμπα ήταν 3.300 γραμμάρια. Νιώθω τέλεια. Η μυρωδιά που μωρού είναι εθιστική. Το μωρό είναι πολύ ήρεμο, θηλάζω αποκλειστικά και είναι απίστευτο συναίσθημα. Δένεσαι πάρα πολύ με το μωρό».

Δίπλα στης κατά τη διάρκεια του τοκετού ήταν ο σύζυγός της ο οποίος της έδινε δύναμη και κουράγιο. «Ο Θανάσης ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και, όπως στις άλλες δύο γέννες, ήταν απίστευτα υποστηρικτικός. Με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά. Μου μίλαγε, μου κράταγε το χέρι, μου έδινε κουράγιο. Ο Θανάσης έκοψε τον ομφάλιο λώρο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι ενεργός στα κοινωνικά μέσα και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους του στιγμιότυπα με τα παιδιά και τη σύζυγό του. Τον Φλεβάρη είχε αναρτήσει την παρακάτω φωτογραφία με τις δύο κόρες του στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/Co17jglIHxn

Και ακόμα μία που είχε αναρτήσει πιο παλιά όταν ακόμα η δεύτερη κόρη του ήταν μωρό.

thanasis-patriarxeas-kori-3.jpg

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία του ηθοποιού με τις κόρες του είναι η παρακάτω, δημοσίευσε λίγες μέρες πριν. Ο Θανάσης Πατριαρχέας έχει το μωρό αγκαλιά και δίπλα του κάθονται οι δύο μεγαλύτερες κόρες του. Στη φωτογραφία βλέπουμε και το cozy σαλόνι του ζευγαριού στο οποίο κυριαρχούν τα λευκά και πιο γήινα χρώματα.

https://www.instagram.com/p/CqiLxEcoLVW
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved