Θανάσης Πατριαρχέας: Με τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες τους στη θάλασσα

Η μαμά με τις κόρες έχουν το ίδιο απίθανο outfit.

Θανάσης Πατριαρχέας: Με τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες τους στη θάλασσα
Η Βίβιαν Δράκου με τον σύζυγό της και τις κόρες τους.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς τριών κοριτσιών. Πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται στιγμές με την όμορφη οικογένειά του.

Το ίδιο κάνει και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου, η οποία αναρτά εκτός από φωτογραφίες με τις κόρες της και βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής.

https://www.instagram.com/p/Co4qCkcoIjy

Άλλωστε δεν σταμάτησε να γυμνάζεται τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ( και των τριών για την ακρίβεια) όσο και μετά τη γέννηση των τριών κοριτσιών της.

https://www.instagram.com/p/CjUsIKuMc9V

«Της σαλοπέτας»

Πριν μερικές ημέρες η Βίβιαν Δράκου δημοσίευσε νέες φωτογραφίες με την οικογένειά της.

Μαζί με την Σύνθια, την Κύνθια και την 4 μηνών κόρη της και φυσικά τον σύζυγό της, πήγαν στη θάλασσα. Ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος οπότε η βόλτα στην παραλία ήταν ιδανική. Μάλιστα μαμά και κόρες είχαν το ίδιο ντύσιμο, φορούσαν σαλοπέτα, εξ ου και το σχόλιο της Βίβιαν Δράκου: «Της σαλοπέτας».

Ο τοκετός και η στήριξη του συζύγου της

Η personal trainer λίγες μετά τη γέννηση της κόρης της, σε συνέντευξή της στο Secret μίλησε για την εμπειρία της: «Γέννησα φυσιολογικά, με τεχνητούς πόνους. Η μπέμπα ήταν 3.300 γραμμάρια. Νιώθω τέλεια. Η μυρωδιά που μωρού είναι εθιστική. Το μωρό είναι πολύ ήρεμο, θηλάζω αποκλειστικά και είναι απίστευτο συναίσθημα. Δένεσαι πάρα πολύ με το μωρό».

Δίπλα στης κατά τη διάρκεια του τοκετού ήταν πάντα ο σύζυγός της ο οποίος της έδινε δύναμη και κουράγιο. «Ο Θανάσης ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και, όπως στις άλλες δύο γέννες, ήταν απίστευτα υποστηρικτικός. Με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά. Μου μίλαγε, μου κράταγε το χέρι, μου έδινε κουράγιο. Ο Θανάσης έκοψε τον ομφάλιο λώρο», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CjdHVzIIc1x
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved