Βίβιαν Δράκου Πατριαρχέα: Δεν τήρησε το έθιμο της Τσικνοπέμπτης - Να τι έφαγε

Τι επέλεξε να φάει χθες η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα.

Βίβιαν Δράκου Πατριαρχέα: Δεν τήρησε το έθιμο της Τσικνοπέμπτης - Να τι έφαγε

Η Βίβιαν Δράκου Πατριαρχέα γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη με τον δικό της τρόπο.

Μπορεί οι περισσότεροι να τσίκνισαν με παιδάκια, λουκάνικα και κάθε λογής κρέατα, η ίδια ωστόσο περιορίστηκε σε ένα λιτό, υγιεινό και με ελάχιστες θερμίδες γεύμα.

Αποτελούνταν από δύο βραστά αυγά με πάπρικα, αγγουράκι, μερικές ελιές κι ένα μικρό παξιμάδι. « Η δική μου Τσικνοπέμπτη» ήταν το σχόλιό της σε insta story που ανέβασε.

vibian-drakou.jpg

Η γέννηση της τρίτης κόρης της

Η Βίβιαν Δράκου Πατριαρχέα έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί τον περασμένο Οκτώβρη. Η κόρη της γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό, ζύγιζε 3.300 και ξεκίνησε να τη θηλάζει αμέσως μετά τη γέννα.

Η ίδια δεν σταμάτησε να γυμνάζεται τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και μετά τη γέννα. Ουκ ολίγες φορές η personal trainer έχει αναρτήσει βίντεο την ώρα που γυμνάζεται στο σπίτι με ή χωρίς τα παιδιά.

https://www.instagram.com/p/Cnj7wCgoVVT

Η μητρότητα και οι αλλαγές στη ζωή της

Μέσα από μια ανάρτηση που είχε κάνει τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε μιλήσει για την μητρότητα και για το πώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή μιας γυναίκας.

“Η απόκτηση ενός παιδιού αλλάζει τη ζωή μιας γυναίκας. Έχει επίδραση στην προσωπική της εξέλιξη ως άνθρωπο , με τεράστιες αλλαγές στην καθημερινότητά της, σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο. Η μητρότητα θα σου βγάλει από μέσα σου δυνάμεις που δεν φανταζόσουν ότι είχες για να μπορέσεις να διαχειριστείς συναισθήματα, δύσκολες καταστάσεις και εμπόδια που θα παρουσιάζονται κάθε μέρα. Είναι η ατελείωτη, άνευ όρων αγάπη που θα ξεχειλίζει από μέσα σου. Ενέχει απίστευτη ευτυχία μα και τεράστια αίσθηση ευθύνης. Μια μητέρα κινείται πάντα με γνώμονα την αστείρευτη αγάπη για το παιδί της και την επιθυμία της να το προστατεύσει από κάθε κίνδυνο, να το βοηθήσει να μεγαλώσει γερό και να εξελιχθεί σε έναν ολοκληρωμένο , κοινωνικά μορφωμένο και χαρούμενο άνθρωπο .
Οι θυσίες πολλές αλλά με χαρά , αφοσίωση και αγάπη πάντα προς τα πλασματάκια μας!”

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved