Ανίτα Μπραντ: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της και τον Χάρη Χριστόπουλο

Μία φωτογραφία του μικρού Χρήστου και του γνωστού φωτογράφου δημοσίευσε στο Instagram η Ανίτα Μπραντ.

Ανίτα Μπραντ: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της και τον Χάρη Χριστόπουλο

H Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος.

H Aνίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι αγαπημένοι και δεμένοι σαν μία γροθιά. Αυτό φαίνεται στις κοινές τους συνεντεύξεις και στις αναρτήσεις τους στο Instagram. Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα τον περασμένο Ιούνη η make up artist είχε γράψει μεταξύ άλλων: «Βρήκα τον Χαρούλη οποίος με έκανε να θέλω να γίνω μητέρα κ ήταν ότι καλύτερη απόφαση είχα πάρει ποτέ στη ζωή μου

Σήμερα γιορτάζουμε αυτούς τους μπαμπάδες που είναι εκεί δίπλα μας, μας κρατάνε το χέρι σφιχτά, που είναι το παράδειγμα για τα παιδάκια μας κ μοιράζονται καθημερινά λίγο η πολύ τις ευθύνες κ τις υποχρεώσεις αλλά κ την απέραντη χαρά τον παιδιών μας!».

xaris-xristopoulos-me-gio.jpg

Ο Χάρης Χριστόπουλος με τον γιο του, Χρήστο.

Instagram / anabrand

Η γέννηση του γιου τους το 2020 τους έφερε ακόμα πιο κοντά, ενώ και οι δύο του έχουν μεγάλη αδυναμία. Η Ανίτα Μπραντ είναι πιο ενεργή στα Social Media σε σχέση με τον γνωστό φωτογράφο και παρόλο που οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της, συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τον τριών ετών Χρήστο.

Παρακάτω το «Χριστοπουλάκι» όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά με τζιν σαλοπέτα και γαλοτσάκια.

anita-mprant-gios-me-galotses.jpg

To "Χριστοπουλάκι" όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά με γαλότσες, γιλέκο και τζιν σαλοπέτα.

Instagram / anabrand

«Η πιο πολύτιμες στιγμές μας είναι εκείνες που περνάμε και οι τρεις μαζί»

Μία ακόμα ανάρτηση με τον γιο της έκανε πρόσφατα η Ανίτα Μπραντ. Αυτή τη φορά η make up artist απαθανάτισε τον μικρό Χρήστο στους ώμους του Χάρη Χριστόπουλου δίπλα στη θάλασσα. Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Οι πιο πολύτιμες στιγμές μας είναι εκείνες που περνάμε και οι τρεις μαζί.

Εσείς πώς καταφέρνετε να περνάτε χρόνο με τους αγαπημένους σας σε αυτό τον κόσμο και την καθημερινότητα που όλοι τρέχουμε από το πρωί ως το βράδυ;»

xristopoulos-me-gio.jpg

Η φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα η Ανίτα Μπραντ. Ο Χάρης Χριστόπουλος έχει στους ώμους του τον γιο του και περπατούν δίπλα στη θάλασσα.

Instagram / anabrand

Οι ακόλουθοί της μοιράστηκαν τις σκέψεις τους και τη δική τους καθημερινότητα και φυσικά δεν έλειψαν οι ευχές για υγεία, αγάπη και ευτυχία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved