Ανίτα Μπραντ: O γιος της έχει αδυναμία στα ασανσέρ - Οι νέες φώτο

Η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε νέες φωτογραφίες του γιου της και είναι όλες απίθανες.

Ανίτα Μπραντ: O γιος της έχει αδυναμία στα ασανσέρ - Οι νέες φώτο

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος έχουν αδυναμία στον μοναχογιό τους, το Χριστοπουλακι τους όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά. Αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις τους από όταν ακόμα ο μικρός Χρήστος ήταν μωρό. Τότε ο γνωστός φωτογράφος δημοσίευε στιγμιότυπα να κάνει βρεφικό μασάζ στον γιο του, να τον κοιμίζει, να τον κρατά αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/CGFEV28Juj1

Όσο μεγαλώνει, το Χριστοπουλάκι γίνεται ένα χαριτωμένο, εξωστρεφές και χαρούμενο παιδί. Η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε πρόσφατα νέες του φωτογραφίες και εκτός από το απίθανο στιλ του, το οποίο για ακόμα μία φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, μάθαμε και μία ακόμα αδυναμία του. Ποια είναι αυτή; Τα ασανσέρ!

Η make up artist απαθανάτισε τον γιο της φανερά ενθουσιασμένο μέσα στο ασανσέρ με σκούφο και καρό παλτό. Το αγοράκι πατάει τα κουμπιά, παίζει με τον καθρέφτη και δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι η μαμά του τον φωτογραφίζει.

«Μία αδυναμία στα ασανσέρ την έχουμε» γράφει μεταξύ άλλων η Ανίτα Μπραντ στην ανάρτησή της.

Ανίτα Μπραντ – Χάρης Χριστόπουλος: Καθημερινά στιγμιότυπα με τον γιο τους

Και οι δύο γονείς είναι ενεργοί στα social media και συχνά μοιράζονται με τους ακολούθους τους καθημερινά στιγμιότυπα με τον γιο τους. Η Ανίτα Μπραντ τον έχει απαθανατίσει μαζί της στη δουλειά, την ώρα του φαγητού, την ώρα που κάνουν αγκαλιές και φιλιά.

https://www.instagram.com/p/Cg7ZgRCFesr

Ο Χάρης Χριστόπουλος από την άλλη αγαπά να κάνει με τον γιο του δραστηριότητες που βόλτες, και ποδηλατάδες στο κέντρο της Αθήνας.

https://www.instagram.com/p/CUPJngGtMgo
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved