Ανίτα Μπραντ: Φωτογράφισε το Χριστοπουλάκι με γαλοτσάκια και γιλέκο

Ο μικρός Χρήστος έχει μεγαλώσει πολύ και είναι ένα γλυκύτατο αγοράκι.

Ανίτα Μπραντ: Φωτογράφισε το Χριστοπουλάκι με γαλοτσάκια και γιλέκο

Νέες φωτογραφίες με τον γιο της δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ. Η make up artist φόρεσε δύο διαφορετικά σύνολα στον γιο της και ρώτησε τους ακολούθους της ποιο προτιμούν.

Στη μία φωτογραφία το Χριστοπουλάκι φοράει τζιν παντελόνι, γαλότσες και γιλέκο…

…ενώ στην άλλη τζιν με μπλούζα, ζακέτα και φουλάρι.

xristos-xristopoulos-2.jpg

Η ανάρτηση της Ανίτα Μπραντ ξεπέρασε τα 13 χιλιάδες likes και πολλοί από τους ακολούθους της έσπευσαν να τοποθετηθούν για ποιο outfit προτιμούν.

Ανίτα Μπραντ – Χάρης Χριστόπουλος: Η αδυναμία στον γιο τους μέσα από φωτογραφίες

Ο μικρός Χρήστος γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020 και σε συνεντεύξεις του ο γνωστός φωτογράφος είχε αποκαλύψει πόσο ξετρελαμένος είναι μαζί του. Η Ανίτα Μπραντ είχε γράψει σε ανάρτησή της:

«Μου δίνει τα πιο γλυκά φιλιά του κόσμου το Χριστοπουλάκι μας.

Ο πιο σημαντικός, δύσκολος, απαιτητικός, κουραστικός αλλά κ ταυτόχρονα ο πιο ωραίος κ ουσιαστικός ρόλος τις ζωής μου είναι εκείνο να είμαι Μαμα…..

Κατάλαβα πολλά πράγματα κ βλέπω με εντελώς άλλο μάτι, σεβασμό και αγάπη τη δικιά μου τη μαμά από τότε που έγινα και εγώ μητέρα, μόνο εκείνες καταλάβουν τι έχουν κάνει η θυσιάσει στη ζωή τους για τα παιδάκια τους….».

Το ζευγάρι δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο του αποτυπώνοντας τις καθημερινές τους στιγμές. Έτσι ξέρουμε ότι μπαμπάς και γιος αγαπούν τις ποδηλατάδες και τις βόλτες, ενώ στο σπίτι προτιμούν τις πιο δημιουργικές δραστηριότητες όπως είναι για η μαγειρική.

anita mprant gios kouzina 8

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με τον γιο του μέσω Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved