Νικολέττα Ράλλη: Για beauté με τη 2,5 ετών κόρη της

Η μικρή Σοφία έβαψε τα νύχια της σε μία ροζ-κόκκινη απόχρωση.

Η Νικολέττα Ράλλη και η κόρη της είναι αυτοκόλλητες. Περνούν πολύ χρόνο μαζί, παίζουν, πηγαίνουν βόλτες, ζωγραφίζουν, μαγειρεύουν.

Η παρουσιάστρια μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της με τη μικρή Σοφία και το κοριτσάκι κλέβει τις εντυπώσεις με το νάζι και το στιλ του.

Παρακάτω η μικρούλα με κίτρινη ολόσωμη στολή α λα Kill Bill.

Στη νέα ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη με τη Σοφία, μαμά και κόρη κάνουν μαζί beauté. Η μαμά Νικολέττα περιποιήθηκε τα μαλλιά της και φωτογραφήθηκε με την Σοφία αγκαλιά, ενώ η μικρούλα έβαψε τα νύχια της σε μία ροζ-κόκκινη απόχρωση.

«Bραδινή έξοδος με την Σόφη για beaute» έγραψε η Νικολέττα Ράλλη. Δείτε τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η παρουσιάστρια στην gallery που ακολουθεί.

Νικολέττα Ράλλη: Το πρώτο tantrum της κόρης της σε δημόσιο χώρο

Η παρουσιάστρια έχει χιούμορ και είναι αυθόρμητη, κάτι που φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Συχνά δίνει συμβουλές και μοιράζεται σκέψεις και εμπειρίες τα, ένα παραπάνω από όταν έγινε μαμά.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Νικολέττα Ράλλη εκμυστηρεύτηκε την εμπειρία του πρώτου tantrum της κόρης της σε δημόσιο χώρο. Δημοσίευσε μάλιστα μία φωτογραφία της μικρούλας στο πάτωμα θέλοντας να δείξει ότι και το δικό της παιδί έχει ξεσπάσματα και tantrums εκτός σπιτιού.

«Νόμιζα ότι συμβαίνει μόνο στις ταινίες» σχολίασε στη φωτογραφία χιουμοριστικά.

H κόρη της Νικολέττας Ράλλη, είναι πεσμένη στο πάτωμα, έχοντας το πρώτο της δημόσιο tantrum.

Όπως όλες οι άσχημες στιγμές, έτσι και τα tantrums διαρκούν για λίγο και όσο πιο γρήγορα μια μαμά διαχειριστεί την κατάσταση με ηρεμία, μια αγκαλιά και υπομονή, τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσει και το παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved