Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της πάνω σε τρακτέρ

Η Διώνη έζησε μια διαφορετική εμπειρία κατά την επίσκεψή της στο χωριό.

Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της πάνω σε τρακτέρ

Η Σίσσυ Φειδά πέρασε ένα όμορφο τριήμερο με την οικογένειά της.

Παρότι χθες, Καθαρά Δευτέρα ήταν στην Αθήνα ανεβάζοντας μάλιστα στιγμιότυπα από τη βόλτα της, την Κυριακή της Αποκριάς τη γιόρτασε εκτός πρωτεύουσας.

Μάλιστα δημοσίευσε σε insra stories την κόρη της να είναι πάνω σε ένα τρακτέρ και με τη βοήθεια ενός ενήλικα να το οδηγεί.

Η Διώνη έδειχνε πολύ χαρούμενη και καθόλου φοβισμένη, το αντίθετο θα λέγαμε.

Άλλωστε δεν έχουν πολλά παιδιά την ευκαιρία να ανέβουν σε τρακτέρ, πόσο μάλλον να το οδηγήσουν.


Η σχέση με την κόρη της

Η Σίσσυ Φειδά σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» είχε μιλήσει για τη σχέση που έχει με την κόρη της και παραδέχτηκε ότι ο γάμος μοιραία έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα, αφού της αφιερώνει πολύ χρόνο.

«Δεν είναι εύκολο να είσαι μητέρα, σύζυγος και γυναίκα καριέρας», είχε πει χαρακτηριστικά.

Για εκείνη η μητρότητα είναι δύσκολη, καθώς όπως τόνισε, οι μητέρες που δουλεύουν νιώθουν ενοχές, εξάντληση, αγανάκτηση, αλλά είναι πάντα εκεί.

sissy-feida-me-kori.jpg

«Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά ερωτική. Ο μπαμπάς επειδή λείπει πολλές ώρες λόγω δουλειάς όταν τη βλέπει τα κάνει όλα έντονα. Ο γάμος έρχεται σε δεύτερη μοίρα, πρώτα από όλα είναι το παιδί. Ο γάμος θέλει δουλειά, προσπαθείς να τον κρατήσεις σε ένα επίπεδο ώστε να μην έχεις μεγάλες αλλαγές από πριν» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

genethlia-koris-feida-12.jpg

Η Σίσσυ Φειδά αναφέρθηκε και στις αγενείς συμπεριφορές που έχει δεχτεί. «Δυστυχώς πολλές φορές λόγω του φύλου μου αντιμετώπισα προσβλητικές, αγενείς και περίεργες συμπεριφορές. Όταν προσπαθεί κάποιος να μου επιβληθεί δείχνω με τον τρόπο μου ότι θα χάσει».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved