Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της έφτιαξε αυτοσχέδια κρεμάστρα

Η Διώνη έχει φαντασία...

Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της έφτιαξε αυτοσχέδια κρεμάστρα

Η Σίσσυ Φειδά ένιωσε πολύ περήφανη όταν ανακάλυψε τι έφτιαξε η κόρη της.

Ψάχνοντας να βρει που κρέμασε τη ζακέτα η Διώνη, βρήκε πίσω από την κουρτίνα την αυτοσχέδια κρεμάστρα που έφτιαξε!

Κρεμάστρα από καλαμάκια

Χρησιμοποίησε τα πιο απλά υλικά: μεταλλικά καλαμάκια και σελοτέιπ!

Η γνωστή Interior designer εντυπωσιάστηκε με την ιδέα της κόρης της λέγοντας ότι χρησιμοποίησε δύο μεταλλικά καλαμάκια, τα στερέωσε σε σχήμα V στο κούφωμα του παραθύρου με σελοτέιπ και κρέμασε τη ζακέτα της.

Τόσο εύκολα και τόσο απλά.

Η αδυναμία που έχει στην κόρη της

Η Σίσσυ Φειδά μιλά συχνά για την αδυναμία που έχει στην μοναχοκόρη της μέσα από τις αναρτήσεις της.

«Οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να περιγράψουν τι νιώθω για σένα…

Είσαι ο λόγος της ύπαρξης μου…είσαι ο χτύπος της καρδιάς μου και ο αέρας που αναπνέω…ένα σου δάκρυ μου κόβει την ανάσα και ένα σου γέλιο μου δίνει ζωή… Αγάπη μου… μωρό μου! Σήμερα γίνεσαι 5 αλλά θα είσαι πάντα το μωρό μου…γέλιο μου, έξυπνα μου ματάκια… με σένα γνώρισα την πραγματική αγάπη και τι σημάνει ευτυχία… υπάρχω γιατί υπάρχεις και η μόνη μου έννοια, έννοια μου, είναι να είσαι πάντα ευτυχισμένη, χαρούμενη… να σε βλέπω πάντα να γελάς, να βλέπω τον ήλιο μέσα στα μάτια σου…ζωή μου, είσαι το φως μέσα στο γκρίζο ! Χρόνια σου πολλά Άγγελε μου, ηλιαχτίδα μου και αστέρι μου λαμπερό… θα ‘μαι πάντα δίπλα σου, πλάι σου, να σου κρατάω το χέρι… όποτε το χρειαστείς …❤️#love#mydaughter #mylife» είχε γράψει με αφορμή τα πέμπτα γενέθλια της Διώνης.

Η σχέση με τον σύζυγό της

Για τον άντρα της και τη σχέση τους είχε πει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Είμαστε 10 χρόνια μαζί με τον άνδρα μου, έχουμε εύτονο χαρακτήρα και ταπεραμέντο. Λόγω της διαφοράς ηλικίας δε θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί αν δεν ήταν κι εκείνος πολύ δυνατή προσωπικότητα. Όταν τον γνώρισα του είπα “τι είμαι, κούγκαρ; αφού δε μου αρέσουν οι μικρότεροι” και μου έλεγε πως θα λέμε πως εγώ σε κυνηγάω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved