Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της έγινε 6 ετών και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες της από το θεματικό πάρτι

Η Σίσσυ Φειδά ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι  της κόρης της, και μας δίνει φοβερή ιδέα για καλοκαιρινό παιδικό πάρτι!

Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της έγινε 6 ετών και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες της από το θεματικό πάρτι

Η Σίσσυ Φειδά και ο σύζυγός της, Γιώργος Ανδρίτσος απέκτησαν την κόρη τους το καλοκαίρι του 2016 και είδαν τη ζωή τους να αλλάζει. Η μικρή είναι η αδυναμία τους και η βασική προτεραιότητα και των δύο. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2014 στη Μύκονο.

Ο γάμος είχε γίνει στο Νησί των Ανέμων σε στενό κύκλο με κουμπάρους τον συνέταιρο του γαμπρού, Γιώργο Δραγουμάνο και τον τότε Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Τη Σίσσυ Φειδά οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή Σπίτι απ’ την Αρχή στην οποία η ίδια και η ομάδα της αναλάμβαναν να αναμορφώσουν σπίτια οικογενειών με οικονομικά προβλήματα.

Το βιογραφικό της είναι πολύ πλούσιο και ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων έχει διακοσμήσει γνωστά εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα αλλά και σπίτια και επαγγελματικούς χώρους στο εξωτερικό.

Η Σίσσυ Φειδά έφερε στον κόσμο την κόρη της, Διώνη, τον Ιούνιο του 2016. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και η γνωστή διακοσμήτρια δημοσιεύσει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τις βόλτες, τα παιχνίδια και όλες τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

Πάρτι Διώνης

Η κόρη της Σίσσυς Φειδά και του Γιώργου Ανδρίτσου, που ακούει στο όμορφο όνομα Διώνη, έγινε έξι ετών!

Οι γονείς της, διοργάνωσαν ένα φανταστικό πάρτι, με θέμα τα αγαπημένα σε όλα τα παιδιά Minions. H τούρτα ειδικά, έκλεψε την παράσταση.

Κάντε και εσείς παιδικό πάρτι με θέμα τα Minions για τα παιδιά σας, και πάρτε ιδέες από την gallery που ακολουθεί.

Τα μικρά αυτά κίτρινα πλασματάκια είναι τα αγαπημένα των παιδιών. Χωρίς τα Minions, για εκείνα δεν έχει. Γι’ αυτό και σας τα ζητάνε σε σχολικά είδη, τσάντες, μπλουζάκια, μαγιό, πετσέτες, παγουρίνο και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε.

Και το σίγουρο είναι ότι θα σας τα ζητήσουν και ως θέμα για το πάρτι γενεθλίων τους!

Να θυμίσουμε ότι κάθε χρόνο η μαμά Σίσσυ, διοργανώνει στην κορούλα της, τα πιο ευφάνταστα παιδικά πάρτι, όπως με θέμα τη Ραπουνζέλ, ή τους ήρωες από την ταινία Frozen, Mini Mouse κ.α.

Δείτε φωτογραφίες από το φανταστικό πάρτι, της εξάχρονης πλέον Διώνης, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved