Σίσσυ Φειδά: Με την κόρη της στην Παναγία της Τήνου

Μίνι απόδραση για τη μικρή Διώνη και τη μητέρα της.

Σίσσυ Φειδά: Με την κόρη της στην Παναγία της Τήνου

Η Σίσσυ Φειδά με την κόρη της Διώνη είναι αυτοκόλλητες. Κάνουν πολλά πράγματα μαζί ενώ πολύ συχνά την παίρνει μαζί της στη δουλειά.

«Κάνω στην κόρη μου τα χατίρια, αλλά είμαι πολύ αυστηρή σε άλλα. Ήθελα από πολύ μικρή να γίνω μαμά. Ήθελα 3 παιδιά αλλά ήμουν και δύσκολη στα προσωπικά μου. Τα 2 – 3 πρώτα χρόνια του παιδιού βασανίστηκα να κάνω κι άλλο παιδί, να έχει αδελφάκι. Η κόρη μου ό,τι και να μου λέει λιώνω. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην σκέφτεται πότε θα γίνει μάνα. Είχα κάνει και ψύξη ωαρίων και ήμουν χαλαρή», είχε πει η γνωστή Interior designer στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Εκδρομή με τη κόρη της

Η Σίσσυ Φειδά συχνά κάνει αποδράσεις με την κόρη της σε κοντινούς προορισμούς. Αυτό το Σαββατοκύριακο για παράδειγμα ταξίδεψαν στην Τήνο και επισκέφτηκαν τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας της Τήνου. H μικρή δείχνει ενθουσιασμένη και η μητέρα της δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί με τους ακολούθους της αυτές τις στιγμές.

O γάμος και η σχέση με τον σύζυγό της

Η Σίσσυ Φειδά και ο σύζυγός της, Γιώργος Ανδρίτσος απέκτησαν την κόρη τους το καλοκαίρι του 2016 και είδαν τη ζωή τους να αλλάζει. Η μικρή είναι η αδυναμία τους και η βασική προτεραιότητα και των δύο. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2014 στη Μύκονο.

Για τον άντρα της και τη σχέση τους είχε πει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Είμαστε 10 χρόνια μαζί με τον άνδρα μου, έχουμε εύτονο χαρακτήρα και ταπεραμέντο. Λόγω της διαφοράς ηλικίας δε θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί αν δεν ήταν κι εκείνος πολύ δυνατή προσωπικότητα. Όταν τον γνώρισα του είπα “τι είμαι, κούγκαρ; αφού δε μου αρέσουν οι μικρότεροι” και μου έλεγε πως θα λέμε πως εγώ σε κυνηγάω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved