Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της Διώνη, κάνει για πρώτη φορά θαλάσσιο σκι (vid)

Η μικρή Διώνη κατάφερε να σταθεί στα πέδιλά της και η Σίσσυ Φειδά, δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το νέο επίτευγμα της μικρής.

Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της Διώνη, κάνει για πρώτη φορά θαλάσσιο σκι (vid)
Instagram Sissy Feida

Καιρό είχαμε να δούμε τη μικρή Διώνη και η μαμά της, Σίσσυ Φειδά, μας εξέπληξε ευχάριστα μιας και δημοσίευσε στιγμιότυπα από την πρώτη φορά που η Διώνη επιχείρησε να κάνει θαλάσσιο σκι.

sissyfeida-kori-dioni-(1).jpg

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η Διώνη φόρεσε τον εξοπλισμό της, βούτηξε στη θάλασσα και σύρθηκε μέχρι την άκρη ώστε να πιαστεί από το ειδικό χερούλι.

Έπειτα όλα ήταν απλά. Όπως θα δείτε και στο βίντεο με την καθοδήγηση του δασκάλου της και το "μπράβο" της μαμάς της για πρώτη φορά, η Διώνη τα κατάφερε μια χαρά, δεν νομίζετε.

"Μικρά επιτεύγματα…! Συγκινούμαι τόσο πολύ κάθε φορά που τη βλέπω να δοκιμάζει κάτι καινούργιο… Είμαι απλά μια ανόητη μαμά!!! ", έγραψε κάτω από το βιντεάκι που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίσσυ Φειδά και τα σχόλια έπεσαν βροχή από φίλους, γνωστούς και αγνώστους!

https://www.instagram.com/p/CgRgGO6jFZR

Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να πούμε "Μπράβο Διώνη" για την προσπάθεια, το ζήλο και την επιμονή που έδειξε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved