Θανάσης Πατριαρχέας: Η μεγάλη του κόρη πήγε να τον δει στην πρόβα

Η Σταύρια έχει ανέβει στη σκηνή και ο ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία να τη φωτογραφίσει.

Θανάσης Πατριαρχέας: Η μεγάλη του κόρη πήγε να τον δει στην πρόβα

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει τρεις κόρες και απολαμβάνουν μαζί τους την κάθε στιγμή.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες και τα χαρμόσυνα νέα είχε τότε αποκαλύψει ο ίδιος ο ηθοποιός με μία ανάρτησή του στο Instagram:

«Καλώς ήλθες μικρή μας!#3daughters #proud #heromom»

https://www.instagram.com/p/CjdHVzIIc1x

Και αυτή τη φορά ο Θανάσης Πατριαρχές ήταν παρών στον τοκετό και μάλιστα ήταν αυτός που έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Η σύζυγός του, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Secret μίλησε για την εμπειρία της λέγοντας:

«Γέννησα φυσιολογικά, με τεχνητούς πόνους. Η μπέμπα ήταν 3.300 γραμμάρια. Νιώθω τέλεια. Η μυρωδιά που μωρού είναι εθιστική. Το μωρό είναι πολύ ήρεμο, θηλάζω αποκλειστικά και είναι απίστευτο συναίσθημα. Δένεσαι πάρα πολύ με το μωρό». Στην ίδια συνέντευξή είπε για τον σύζυγό της: «Ο Θανάσης ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και, όπως στις άλλες δύο γέννες, ήταν απίστευτα υποστηρικτικός. Με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά. Μου μίλαγε, μου κράταγε το χέρι, μου έδινε κουράγιο. Ο Θανάσης έκοψε τον ομφάλιο λώρο».

Η νέα καθημερινότητα με τρία παιδιά είναι σίγουρα απαιτητική, όπως φαίνεται, όμως, στις αναρτήσεις του ζευγαριού το απολαμβάνουν και με το παραπάνω. Πρόσφατα ο ηθοποιός δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία με την μεγάλη του κόρη αυτή τη φορά η οποία πήγε να τον δει στον πρόβα στο θέατρο.

«Ήρθαν να δουν τον μπαμπά» γράφει στην ανάρτησή του, κάτω από τη φωτογραφία της Σταύριας με τη σύζυγό του.

https://www.instagram.com/p/CkBgvwLIlUF

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι φέτος ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» των Stephen Sinclair και Anthony McCarten που θα ξεκινήσει στο Θέατρο Βέμπο από τον ερχόμενο Νοέμβρη.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του ηθοποιού με την μεγάλη του κόρη στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved