Θανάσης Πατριαρχέας: Η φώτο με τα παιδιά και την σύζυγό του στην εξοχή

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η σύζυγος του ηθοποιού και είναι υπέροχη. 

Θανάσης Πατριαρχέας: Η φώτο με τα παιδιά και την σύζυγό του στην εξοχή

Ο Θανάσης Πατριαρχέας έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του στη σειρά "Γυναίκα Χωρίς Όνομα". Πέρυσι συμμετείχε στην σειρά της ΕΡΤ "Τα καλύτερά μας χρόνια" και φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση και τον απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά "Σασμός".

Ο ηθοποιός έχει αγαπηθεί από το κοινό και όχι άδικα. Είναι γοητευτικός, έχει ταλέντο και ήρεμη αύρα. Επίσης, είναι μπαμπάς δύο παιδιών και ένας πολύ ερωτευμένος σύζυγος, εάν κρίνουμε τουάχιστον από τις αναρτήσεις του ίδιου και της συζύγου του, Βίβιαν Δράκου, στα social media.


https://www.instagram.com/p/CTpjLU4Ibb3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια, έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και σήμερα έχουν ήδη αποκτήσει δύο παιδιά. Κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης, η Βίβιαν Δράκου σε συνέντευξή της στην εκοπμπή "Πρωινό" είχε δηλώσει:

"Θέλαμε να ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη μου όταν θα είμαστε πιο σίγουροι. Tην άλλη βδομάδα μπαίνω στον 7ο μήνα. Δεν ξέρουμε το φύλο και ούτε θέλουμε να το μάθουμε. Θέλουμε να είναι έκπληξη, να το μάθουμε στον τοκετό. Είμαστε μαζί 10 μήνες μόνο."

Η πρώτη κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2020, ενώ μόλις τον περασμένο Μάιο ήρθε στον κόσμο και το νέος μέλος της οικογένειας. Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου απολαμβάνουν την καθημερνότητα με τις δύο κόρες τους και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απολαυστικές.

thanasis patriarxeas

Μία οικογενειακή φωτογραφία τους δημοσίευσε η σύζυγος του ηθοποιού λίγες μέρες πριν από την εξοχή με αφορμή την επέτειο τους. Οι δύο γονείς κάθονται σε ένα ξύλινο τραπέζι κι έχουν τα δυο παιδιά στην αγκαλιά τους.

"Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που οι δύο ζωές μας έγιναν μία. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που είναι μικρότερα των δύο ετών. Δύο χρόνια γεμάτα αγάπη, πίση και αφοσίωση.

Έχουμε πολλές ακόμα περιέπετειες μπροστά μας, οπότε ετοιμάσου και πάμε! Καλή μας έπετειο" έγραψε στην ανάρτησή της.

thanasis patriarxeas paidia oikogeneiaki foto 4

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved