Βίβιαν Δράκου Πατριαρχέα: Μια ευτυχισμένη μαμά τριών κοριτσιών

Με αυτή την ανάρτησή της, μερικές ημέρες μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της, θα ταυτιστούν πολλές μητέρες που έχουν νεογέννητο.

Βίβιαν Δράκου Πατριαρχέα: Μια ευτυχισμένη μαμά τριών κοριτσιών

Η Βίβιαν Δράκου με τον σύζυγό της Θανάση Πατριαρχέα υποδέχτηκαν στις αρχές του μήνα το τρίτο τους παιδί.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός με μια ανάρτησή του στο διαδίκτυο στις 8 /10 είχε ανακοινώσει τη γέννηση της κόρης του, γράφοντας το εξής:

«Καλώς ήλθες μικρή μας!#3daughters #proud #heromom»

Μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφία των τριών τους από το μαιευτήριο.

https://www.instagram.com/p/CjdHVzIIc1x

Ο τοκετός και η στήριξη του συζύγου της

Η personal trainer λίγες μετά τη γέννηση της κόρης της, σε συνέντευξή της στο Secret μίλησε για την εμπειρία της: «Γέννησα φυσιολογικά, με τεχνητούς πόνους. Η μπέμπα ήταν 3.300 γραμμάρια. Νιώθω τέλεια. Η μυρωδιά που μωρού είναι εθιστική. Το μωρό είναι πολύ ήρεμο, θηλάζω αποκλειστικά και είναι απίστευτο συναίσθημα. Δένεσαι πάρα πολύ με το μωρό».

Δίπλα στης κατά τη διάρκεια του τοκετού ήταν πάντα ο σύζυγός της ο οποίος της έδινε δύναμη και κουράγιο. «Ο Θανάσης ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και, όπως στις άλλες δύο γέννες, ήταν απίστευτα υποστηρικτικός. Με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά. Μου μίλαγε, μου κράταγε το χέρι, μου έδινε κουράγιο. Ο Θανάσης έκοψε τον ομφάλιο λώρο», είπε χαρακτηριστικά.

Η νέα της καθημερινότητα

Με ένα νεογέννητο μωρό και δύο μικρά παιδιά η καθημερινότητα κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι για την Βίβιαν Δράκου.

Παρά την κούρασή της η ίδια χαμογελά και με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να απολαύσει έστω έναν καφέ. Μάλιστα δημοσίευσε και σχετικό στιγμιότυπο με την ίδια να κρατά μια κούπα καφέ και την ευχαρίστηση να διαγράφεται στο πρόσωπό της.

vivian-drakou1.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved