Όλγα Λαφαζάνη: Η κόρη της ζωγράφισε το πορτρέτο της και είναι εντυπωσιακό

Ταλέντο στη ζωγραφική φαίνεται να έχει η κόρη της Όλγας Λαφαζάνη και του Νίκου Οικονόμου.

Όλγα Λαφαζάνη: Η κόρη της ζωγράφισε το πορτρέτο της και είναι εντυπωσιακό

Η Όλγα Λαφαζάνη καμαρώνει τα παιδιά της και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της μέσα από social media τα κατορθώματά τους.

Η Μαρία-Αλεξάνδρα είναι η μεγάλη κόρη της δημοσιογράφου και του Νίκου Οικονόμου και φέτος θα γίνει 12 ετών. Έχει ψηλώσει πολύ και είναι ένα όμορφο μελαχρινό κορίτσι. Μέσα από τις αναρτήσεις της, η δημοσιογράφος έχει αποκαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα της όπως για παράδειγμα ότι της αρέσουν οι δημιουργικές δραστηριότητες.

Από τις αγαπημένες της; Η μαγειρική. Παρακάτω η Μαρία – Αλεξάνδρα μαθαίνει να ανοίγει φύλο στο πλευρό της προγιαγιάς της.

lafazani kori spanakopita 4

Σε ακόμα πιο μικρή ηλικία ήξερε ήδη να φτιάχνει pancakes, και μάλιστα τα φτιάχνει η ίδια για τους γονείς της.

kori lafazani2

Εκτός από τη μαγειρική, το 12χρονο κορίτσι φαίνεται ότι έχει ταλέντο και στη ζωγραφική. Η Όλγα Λαφαζάνη δημοσίευσε πρόσφατα μία ζωγραφικά της κόρης της και είναι εντυπωσιακή. Το κοριτσάκι έκανε το πορτρέτο της μαμά του με τον δικό της τρόπο και η αλήθεια είναι ότι σε πολλά σημεία η ομοιότητα είναι μεγάλη.

olga-lafazani-kori-zografia.jpg

Τα οφέλη της ζωγραφικής για τα παιδιά

Η ζωγραφική είναι μία δημιουργική και ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά κάθε ηλικίας. Ζωγραφίζοντας τα παιδιά εκφράζουν συναισθήματα, εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και καλλιεργούν τη δημιουργικότητά τους.

Σαββατοκύριακο έρχεται, πάρτε καμβά, πάρτε χρώματα και δημιουργήστε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved