Όλγα Λαφαζάνη: Η κόρη της ανοίγει φύλλο (εικόνες)

Η 10χρονη Μαρία-Αλεξάνδρα «ανοίγει φύλλο» με τη βοήθεια της προγιαγιάς της.

Όλγα Λαφαζάνη: Η κόρη της ανοίγει φύλλο (εικόνες)

Μαθήματα μαγειρικής παραδίδει η παλιά στη νέα γενιά. Η Όλγα Λαφαζάνη απαθανάτισε την κόρη της την ώρα που μαθαίνει από την προγιαγιά της να ανοίγει φύλλο και να φτιάχνει παραδοσιακή σπανακόπιτα.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: «Η προγιαγιά της μαθαίνει τα μυστικά της μοναδικής σπανακόπιτα»...

lafazani kori spanakopita 4

...ενώ λίγο αργότερα μας έδειξε και το τελικό αποτέλεσμα.

spanakopita lafazani

Η κόρη της Όλγας Λαφαζάνη φαίνεται ότι έχει αδυναμία στη μαγειρική, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια δημοσιεύει φωτογραφίες της μέσα στην κουζίνα εν ώρα δημιουργίας.

Αρκετούς μήνες πριν είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με την μικρή Μαρία – Αλέξανδρα να φτιάχνει pancakes για πρωινό.

kori lafazani

Όλγα Λαφαζάνη: Οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά της

Η Όλγα Λαφαζάνη και ο Νίκος Οικονόμου είναι ένα πολύ αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι. Το 2020 γιόρτασαν δέκα χρόνια γάμου και τον περασμένο Απρίλη γιόρτασαν και τα δέκατα γενέθλια της κόρη τους. Ο Βενιαμίν της οικογένειας είναι ο μικρός Γιώργος που έγινε τριών ετών μερικούς μήνες πριν.

Η παρουσιάστρια έκανε πέρυσι ένα δυναμικό come-back στην τηλεόραση και έκτοτε ισορροπεί τον χρόνο της μεταξύ δουλειάς και οικογένειας. Αρκετά συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τα παιδιά της και μερικά από αυτά έχουμε συγκεντρώσει στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved